Rondreizen Nederland
Rondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen Nederland

Eilandhoppen WADDEN

9  dagen | vanaf € 499 pp.

Ga heerlijk Eilandhoppen in het Waddengebied. Maak dagtrips naar Texel, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en verblijf in de heerlijke Friese steden Dokkum, Harlingen en / of Workum:

- Dokkum
- Harlingen / Workum

Reis in het kort:
- 8 nachten verblijf incl. ontbijt
- 4 eilandbezoeken
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen naar onze Noordelijke provincies zijn verzameld binnen het thema Vakantie Noord Nederland. Binnen de bestemming Op de Wadden geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Autovakanties vanuit Nederland

Vanwege COVID19 is er een duidelijke vraag voor autovakanties welke u vanuit Nederland kunt maken. Travel4Reasons heeft al haar opties verzameld binnen het thema 'Autovakanties vanuit Nederland'.

Op de Wadden
Eilandhoppen WADDEN

Eilandhoppen in het Waddengebied. Bezoek als dagtrip 4 eilanden en ga heerlijk fietsen, wandelen en waai lekker uit. Verblijf in Dokkum, Harlingen en / of Workum. Lijkt het je wat, bekijk onze keuze. 

De reis is inclusief:

  • Minimaal 8 overnachtingen inclusief ontbijt,
  • Bestemming 1:
   DOKKUM (4 nachten):

   - Een dagtrip naar Schiermonnikoog
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven Lauwersoog, vanwaar je de boot pakt naar Schiermonnikoog. Binnen de prijs mag je je eigen fiets meenemen.


   - Een dagtrip naar Ameland
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven Holwerd, vanwaar je de boot pakt naar Ameland. Binnen de prijs mag je je eigen fiets meenemen.


  • Bestemming 2:
   HARLINGEN / WORKUM (4 nachten):

   - Een dagtrip naar Terschelling / Vlieland
   Te voet vanaf je hotel vertrek je naar de haven en reis je per boot naar Terschelling of Vlieland (je kiest zelf). Je pikt direct je fiets op ín de haven en hebt de volledige dag vrij om zelf in te delen.

   - Een dagtrip naar Texel
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven van Den Helder, vanwaar je de boot pakt naar Texel. Binnen de prijs mag je je eigen fiets meenemen.
 •  
  • GGTO Garantiefonds
  • Uitgebreide reisbescheiden

* Korting vouchers

Voor de drie Noordelijke provincies verzorgen we een lijst van kortingsvouchers waarbij je zelf een selectie kunt maken van de bezienswaardigheden. Alle kortingen (ruim € 100,00 per persoon) zijn enkel en alleen beschikbaar voor onze arrangementen en dus onze klanten.
Hieronder een kleine greep vooraf:

- Het Brouwdok (Bierbrouwerij - Harlingen),
- Het Woudagemaal (UNESCO - Lemmer),
- De Martinitoren (Groningen),
- De stadswandeling (Groningen),
- Bootovertocht Terschelling & Vlieland (Waddengebied),
(Inclusief fietsverhuur - gewoon of elektrisch)
- Land Rover Safari (Waddengebied),
- Rescue-boot met zeehonden tocht (Waddengebied),
- Rescue-boot experience (Waddengebied),
- Sloephuur langs de Elfstedenroute (Friesland)
- Friese Culinaire Tour (Friesland)


Ideale reisperiode

Deze reis kan het gehele jaar door gemaakt worden. Echter zijn de maanden april, mei, juni en september verreweg de meest gunstige maanden m.b.t. het weer en de drukte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Je reis in Beeld 

Het Wad film 2022 // Rondreizen Nederland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Reizen naar Nederland
Eilandhoppen WADDEN

Voor het arrangement Eilandhoppen WADDEN kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 499 pp. € 479 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Aankomst

  Op de eerste dag reis je op eigen gelegenheid naar Dokkum. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie.

 • Dag 2, 3 & 4 - Omgeving Dokkum

  Je begint alle dagen met een ontbijt in het hotel in Dokkum. Dag 2 t/m 4 kunt u vrij indelen, waarbij u dient te weten dat de dagtrips naar Ameland en Schiermonnikoog verdeeld worden over deze dagen.

 • Dag 5 - Aankomst Harlingen / Workum

  Op de vijfde dag reis je op eigen gelegenheid naar Harlingen / Workum. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie.

 • Dag 6,7 & 8 - Omgeving Friese meren

  Je begint alle dagen met een ontbijt in het hotel. Dag 6 t/m 8 kunt u vrij indelen, waarbij u dient te weten dat de dagtrips naar Texel en Terschelling / Vlieland verdeeld worden over deze dagen.

 • Dag 9 - Terug naar huis

  U begint de dag met een heerlijk ontbijt. Vandaag zit de reis er op en kun je vanaf 11 uur uitchecken en reist u terug naar huis.

Reizen naar Nederland - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van het thema. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

Voor zowel Dokkum, Harlingen of Workum hebben we typische lokale accommodaties uitgezocht welke u gastvrij zullen ontvangen. Naast de overnachting behoort het ontbijt altijd tot het arrangement.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

Binnen de offerte noemen we specifiek in welke accommodatie (B&B of Hotel) je zult verblijven.

Eilandhoppen WADDEN
Eilandhoppen WADDEN

Kunnen we een fiets meenemen?

Wanneer jezelf de mogelijkheid hebt om fietsen mee te nemen, dan is dit uiteraard een goed idee. Alle locaties lenen zich uitermate goed om een stuk te gaan fietsen.
Optioneel kun je ook overal een fiets (gewone fiets of e-bike) huren.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan