Rondreizen Nederland
Rondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen Nederland

ERVAAR het Noorden XL

10  dagen | vanaf € 469 pp.

Geniet van de drie Noordelijke provincies op ieders eigen manier. Je bezoekt:

- Stad Groningen
- Dokkum e.o. (Friesland)
- Dwingeloo (Drenthe)

Reis in het kort:
- 9 nachten verblijf incl. ontbijt
- optioneel activiteiten naar keuze
- lijst met exclusieve korting vouchers *
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen naar onze Noordelijke provincies zijn verzameld binnen het thema Vakantie Noord Nederland. Binnen de bestemming Op de Wadden geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Op de Wadden
Ervaar het Noorden XL

Lokaal genieten van de drie Noordelijke provincies. Bezoek de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en ontdek ieders karakter. We nemen je aan de hand om je het Noorden van Nederland op ieders eigen manier te leren kennen. Benieuwd? 

De reis is inclusief:

  • Minimaal 9 overnachtingen inclusief ontbijt,
  • Bestemming 1:
   STAD GRONINGEN (3 nachten):

   Geniet van de heerlijke stad Groningen met al haar leuke terassen, kroegjes en authentieke winkelstraten. Groningen behoort in 2021 tot de Top-20 mooiste kleine steden van de wereld. 

  • Bestemming 2:
   DOKKUM (3 nachten):

   Dokkum 'moordstad'. Deze naam ontstond in de tijd van Bonavatius, maar wordt natuurlijk al jaren dubbelzinnig gebruik. Het is een heerlijk sfeervol stadje in het Noorden van Friesland, liggend aan de Elfstedenroute en nabij het prachtige Lauwersmeer gebied. 

  • Bestemming 3:
   DWINGELOO (3 nachten):

   Heerlijk rustig en één van de meest Drentse plaatsen van de provincie; Dwingeloo. Middelpunt van prachtige fietsroutes en direct gelegen aan het Natuurgebied Dwingelerveld - waar dit jaar het meest rustige plekje van Nederland is gevonden. Wilt u deze rust ook ervaren?
  • Optioneel fietsverhuur mogelijk
  • GGTO Garantiefonds
  • Lijst met exclusieve korting vouchers *
  • Uitgebreide reisbescheiden

* Korting vouchers

Voor de drie Noordelijke provincies verzorgen we een lijst van kortingsvouchers waarbij je zelf een selectie kunt maken van de bezienswaardigheden. Alle kortingen (ruim € 100,00 per persoon) zijn enkel en alleen beschikbaar voor onze arrangementen en dus onze klanten.
Hieronder een kleine greep vooraf:

- Het Brouwdok (Bierbrouwerij - Harlingen),
- Het Woudagemaal (UNESCO - Lemmer),
- De Martinitoren (Groningen),
- De stadswandeling (Groningen),
- Bootovertocht Terschelling & Vlieland (Waddengebied),
(Inclusief fietsverhuur - gewoon of elektrisch)
- Land Rover Safari (Waddengebied),
- Rescue-boot met zeehonden tocht (Waddengebied),
- Rescue-boot experience (Waddengebied),
- Sloephuur langs de Elfstedenroute (Friesland)
- Friese Culinaire Tour (Friesland)


Ideale reisperiode

Deze reis kan het gehele jaar door gemaakt worden. Echter zijn de maanden april, mei, juni en september verreweg de meest gunstige maanden m.b.t. het weer en de drukte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 

Je reis in Beeld

Rondreizen Nederland

 

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Reizen naar Nederland - Ervaar het Noorden XL

Voor het arrangement Ervaar het Noorden XL kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor de prijzen hanteren we 2 seizoenen, namelijk:

A - maart, april & oktober
B - mei t/m september

Prijzen o.b.v. Hotel:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 469 pp. € 449 pp.
B € 499 pp. € 479 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Stad Groningen - Dag 1 t/m 4

  Je verblijft in de sfeervolle stad Groningen waar je lekker kunt winkelen of heerlijk kunt geniet op een van de vele terassen. Bezoek het Groninger Museum of rijdt de provincie in en bezoek vesting Bourtange of beleef het Waddengebied.

 • Dokkum - Dag 4 t/m 7

  In de pittoreske Friese stad Dokkum is het heerlijk toeven. Gezellige winkelstraatjes of lekker zitten langs het water. Je kunt in en om Dokkum heerlijk fietsen of een sloepje huren waarmee je het water bevaart. Ook vanuit Dokkum is het Waddengebied eenvoudig te bereiken of vaar naar één van de eilanden. Ameland vanaf Holwerd of Schiermonnikoog vanaf Lauwersoog.

 • Dwingeloo - Dag 7 t/m 10

  Midden in de provincie Drenthe verblijf je in het gastvrije Dwingeloo. Een prettig centraal gelegen dorp aan de rand van het Nationale Park Dwingelerveld waar je kunt wandelen, fietsen of een typisch Drentse schaapskooi kunt bezoeken. In de omgeving kan heerlijk gefietst worden in de bossen of de hei.

Reizen naar Nederland - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van het thema. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

Voor zowel Stad Groningen, Dokkum als Dwingeloo hebben we typische lokale accommodaties uitgezocht welke u gastvrij zullen ontvangen. Naast de overnachting behoort het ontbijt altijd tot het arrangement.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

Binnen de offerte noemen we specifiek in welke accommodatie (B&B of Hotel) je zult verblijven.

ERVAAR het Noorden XL
ERVAAR het Noorden XL
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan