Rondreizen Nederland
Rondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen Nederland

WAD een rondreis XL

10  dagen | vanaf € 599 pp.

Laat je verrassen door het prachtige Waddengebied, in het Noorden van Nederland. Je bezoekt:

- Dokkum e.o. (Friesland)
- Winsum e.o. (Groningen)
- Schagen (Noord-Holland)

Reis in het kort:
- 9 nachten verblijf incl. ontbijt
- 1 dag Wadlopen in Groningen
- 1 dag boothuur in Friesland
- 1 middag zeehonden vaart in N-Holland
- 3 dagtrips naar Schiermonnikoog, Ameland en Texel
- uitgebreide reisbescheiden

Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Rondreizen Nederland - WAD een rondreis XL

Bezoek het prachtige Waddengebied - UNESCO Werelderfgoed - in het Noorden van Nederland. Verblijf in Winsum - in de provincie Groningen, in Dokkum - in de provincie Friesland en Schagen in de provincie Noord-Holland. Ben je benieuwd?

De reis is inclusief:

  • Minimaal 9 overnachtingen inclusief ontbijt,
  • Bestemming 1:
   DOKKUM
   (3 nachten):

   - Één dag boothuur aan de elfstedenroute
   Je krijgt een dag de beschikking over een elektrosloep, waarmee je een gehele dag een (groot) deel van de Elfstedenroute kunt varen. Je vaart onder de bekende tegelbrug, over de finish en langs de bekende brug in Bartelehiem.

   - Een dagtrip naar Ameland
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven Holwerd, vanwaar je de boot pakt naar Ameland. Binnen de prijs mag je je eigen fiets mee nemen.

  • Bestemming 2:
   WINSUM
   (3 nachten):

   - Een Wadlooptocht
   Binnen het arrangement maak je een wadlooptocht van +/- 3,5 uur over de bodem van de Waddenzee. Aan de hand van een gids krijg je veel informatie over het Wad van vroeger en nu. Inbegerpen is een kop koffie / thee met gebak vóór de wandeling en een 3-gangen diner in het hotel erna.
   Uiteraard ook mogelijk zonder de wandeltocht!

   - Een dagtrip naar Schiermonnikoog
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven Lauwersoog, vanwaar je de boot pakt naar Schiermonnikoog. Binnen de prijs mag je je eigen fiets mee nemen.

  • Bestemming 3:
   SCHAGEN
   (3 nachten):

   - Een zeenhondenvaart
   Binnen het arrangement maak je een zeenhonden vaart. Je stapt op in Den Oever en vaart over het Wad en - naast de interessante informatie die je krijgt over het Wad - zul je bij kans verschillende soorten zeehonden zien.

   - Een dagtrip naar Texel
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven van Den Helder, vanwaar je de boot pakt naar Texel. Binnen de prijs mag je je eigen fiets mee nemen.

  • GGTO Garantiefonds
  • Uitgebreide reisbescheiden

Rondreizen Nederland - Ideale reisperiode

Deze reis kan het gehele jaar door gemaakt worden. Echter zijn de maanden april, mei, juni en september verreweg de meest gunstige maanden m.b.t. het weer en de drukte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Rondreizen Nederland - WAD een rondreis XL

Voor het arrangement WAD een rondreis kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. Combi B&B & Hotel:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 619 pp. € 599 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

  Rondreizen Nederland - Je verblijf

  Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan; je bent er even lekker uit!

  Voor zowel Dokkum, Schagen als Winsum hebben we typische lokale accommodaties uitgezocht welke u gastvrij zullen ontvangen. Naast de overnachting behoort het ontbijt altijd tot het arrangement.

  De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig. Ook is inbegrepen het ontbijt voor iedere ochtend.

  WAD een rondreis XL
  WAD een rondreis XL

  Kunnen we een fiets meenemen?

  Wanneer jezelf de mogelijkheid hebt om fietsen mee te nemen, dan is dit uiteraard een goed idee. Alle locaties lenen zich uitermate goed om een stuk te gaan fietsen.
  Optioneel kun je ook overal een fiets (gewone fiets of e-bike) huren.

  Ervaring

  Ruim 10 jaar ervaring

  Betrouwbaar

  Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

  Kennis

  We maken elke reis eerst zelf

  Op maat!

  We passen elke reis naar uw wens aan