Whisky reizen Schotland
Whisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen SchotlandWhisky reizen Schotland

Speyside OP MAAT

va 4  dagen | vanaf € 319

De Speyside is het grootste whiskydistrict van Schotland en omdat er over smaak niet valt te twisten, kunt u te kust en te keur wat betreft uw keuze. Binnen dit arrangement bepaalt uzelf welke whiskydistilleerderijen u bezoekt binnen uw arrangement. U bezoekt 2 distilleerderijen per dag. Benieuwd?

Reis in het kort:
- rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam
- autohuur voor het gehele verblijf
- minimaal 3 nachten verblijf incl. logies & ontbijt
- rondleiding bij 4 distilleerderijen naar keuze
- uitgebreide reisbescheiden

Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Whisky reizen Schotland - Speyside OP MAAT!

De reis is inclusief:

 • vlucht rechtstreeks naar Edinburgh / Glasgow INT. (retour),
 • vlucht incl. handbagagekoffer a 10 kg pp.
  (Standaard offreren we een vlucht met easyJet. Op verzoek is een  vlucht met KLM natuurlijk ook mogelijk, maar dan gelden er (iets) andere prijzen. Geef een afwijkende wens aan tijdens uw aanvraag.) 
   
 • autohuur * aansluitend aan uw vlucht,
 • minimaal 3 overnachtingen + ontbijt in Dufftown / Aberlour,
  (U kunt het aantal dagen aanpassen van 4 naar maximaal 7 dagen bij het aanvragen van de offerte)

 • minimaal 2 whiskydagen incl. 4 tours, proeverij **,
  (U bepaalt zelf de tours waarbij u rekening dient te houden dat we maximaal 2 distilleerderijbezoeken aanhouden per whiskydag - de dagen buiten de eerste en laatste (reis)dag. De kosten van iedere tour staan vermeld en komen bovenop de kosten van de reis.)
   
 • GGTO Garantiefonds
 • Uitgebreide reisbescheiden
   

* Autohuur:
Voor 2 personen gaan we uit van een Type B (Opel Corsa of gelijkwaardig),
Voor 3 personen gaan we uit van een Type C (Opel Astra of gelijkwaardig),
Voor 4 personen gaan we uit van een Type D (Scoda Octavia of gelijkwaardig),

** Transfers:
Binnen de offerte bieden we altijd optioneel de optie om de transfers tussen B&B / Hotel en distilleerderijen toe te voegen aan de reis.
 

Whisky reizen SchotlandIdeale reisperiode

Reizen buiten het seizoen (jan t/m februari & nov t/m dec):Voor de maanden buiten 'het seizoen' (dus buiten maart t/m oktober) zijn een aantal distilleerderijen gesloten in het weekend, wat als consequentie heeft dat er binnen de reis minimaal 1 'Vrij te besteden' midweekse dag dient te zitten om het genoemde schema whiskybezoeken te kunnen handhaven.

Reizen in het seizoen (maart t/m oktober):
Van maart t/m oktober zijn alle distilleerderijen geopend gedurende de gehele week. Hierdoor is dit direct de meest geschikte reisperiode.
 

Whisky reizen SchotlandUw reis in beeld

Whisky reizen SchotlandPrijzen 'Speyside OP MAAT!'

A - Buiten het seizoen (januari & februari / november & december)
B - Binnen het seizoen (maart t/m oktober)


Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  2 pers. 4 pers.
A € 349 * pp € 319 * pp
B € 369 * pp € 339 * pp

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  2 pers. 4 pers.
A € 429 * pp € 399 * pp
B € 449 * pp € 419 * pp


* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen inclusief € 20,00 pp. vroeg boekkorting en zijn reëel bij een boeking 5 maanden voor vertrek. Binnen 5 maanden voor vertrek kan de prijs afwijken vanwege duurdere vliegticketprijzen. De extra kosten worden dan als toeslag op de offerte weergegeven. Daarnaast komen de kosten van de aangevraagde tours hier nog boven op.
 

Whisky reizen SchotlandVraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Dag 1 - Reis naar de Speyside

  Vanaf Amsterdam vliegt u rechtstreeks naar Schotland (Edinburgh, Glasgow of Aberdeen). Vanaf hier reist u met uw huurauto naar de Speyside. De reis neemt +/- 4 uren in beslag en lijdt u dwars door de Highlands van Schotland.

 • Dag 2 - 2 Bezoeken per dag

  Uw ontbijt is normaliter tussen 7:00 en 9:00 uur. Afhankelijk van of u zelf rijdt of taxi heeft bij geboekt, reist u naar de eerst geboekte tour. Na deze tour reist u door naar de tweede distilleerderij uit uw schema. Voorafgaand aan de tour is er altijd ruimte voor een lunch. Na de tour gaat u terug naar uw accommodatie en u zult rond 17:30 uur weer terug zijn waarbij de rest van de dag vrij te besteden hebt. (LET OP! Afhankelijk van beschikbaarheid, houden we de flexibiliteit dag 2 en 3 om te ruilen.)

 • Dag 3 - 2 Bezoeken per dag

  Uw ontbijt is normaliter tussen 7:00 en 9:00 uur. Afhankelijk van of u zelf rijdt of taxi heeft bij geboekt, reist u naar de derde geboekte tour. Na deze tour reist u door naar de vierde distilleerderij uit uw schema. Voorafgaand aan de tour is er altijd ruimte voor een lunch. Na de tour gaat u terug naar uw accommodatie en u zult rond 17:30 uur weer terug zijn waarbij de rest van de dag vrij te besteden hebt. (Mocht u meerdere reisdagen hebben geboekt, geldt deze invulling ook voor de extra dagen)

 • Dag 4 - Terug naar huis

  Op dag 4 reist u terug naar het vliegveld – middels een andere route dan op dag 1. Beide routes worden door ons keurig aangeleerd binnen de reisbescheiden. U heeft voldoende ruimte om hier en daar te stoppen en de auto in te leveren.

Overnachten in Schotland

Omgeving Aberlour, Dufftown of Rothes

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking in de locaties welke onderdeel zijn van onze reizen. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' B&B's en hotels.

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van onze B&B's / Hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat onze partners meestal kleinschalige bedrijven zijn en we op het moment van de offerte nog niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Alle B&B’s t.o.v. elkaar en de hotels t.o.v. elkaar zijn nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Schots ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
Speyside OP MAAT
Speyside OP MAAT
Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan