Week Schotland

Een week Schotland; geniet van de natuur of de combinatie met een stad? Kies úw optie.
Bekijk het aanbod

Week Schotland

Een week Schotland geeft u de mogelijkheid om veel van de natuur, cultuur, rijke tradities en gastvrijheid van Schotland zelf te ervaren. De vlucht, het verblijf en de autohuur zijn georganiseerd. De rest bepaalt uzelf.

Of voor een specifiekere wens, bekijk:
Fly Drive Schotland >>
Schotland per boot >>
Whisky reizen Schotland >>

A Highland Tour Scotland
Fly Drive Schotland
A Highland Tour Scotland
7 Dagen

Binnen deze 7-daagse reis bezoek je Pitlochry - aan de voet van de Highlands, de Speyside - hét whiskydistrict en Fort William aan de Westkust. Voor een breed beeld en alles wat Schotland biedt, is dit de ideale reis. De vlucht, de autohuur en het verblijf worden verzorgd. De invulling...

Bekijk
A Little More Scotland
Fly Drive Schotland
A Little More Scotland
7 Dagen

Met deze 7-daagse rondreis door Schotland, breid je de reis 'A Little Scotland' uit met 2 nachten in Edinburgh. Hierbij zijn de vlucht, de autohuur en de accommodatie verzorgd en bepaal je de dagindeling zelf.

Bekijk
Speyside CLASSIC
Whisky reizen Schotland
Speyside CLASSIC
4 Dagen

De Speyside is hét whiskydistrict van Schotland. Grote namen als The Macallan, Glenfiddich en the Balvenie zijn hier gevestigd. Je bezoekt 4 whiskydistilleerderijen en je krijgt een volledig beeld van wat de Speyside te bieden heeft, In een prachtige landelijke omgeving verblijf je minimaal 3 nachten en geniet van de...

Bekijk
The FULL Islay Experience
Whisky reizen Schotland
The FULL Islay Experience
6 Dagen

Wanneer u inééns alle distilleerderijen op Islay wilt bezoeken binnen één reis, dan is deze reis de absolute Must, voor u als liefhebber. De vlucht, overnachtingen en whiskydagen worden verzorgd en het vervoer naar islay is optioneel bij te boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk
Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan