Schotland met de boot

Met de boot en eigen auto naar Schotland voor een adembenemende rondreis.
Bekijk het aanbod

Schotland met de boot

Schotland met de boot; Een rondreis met eigen auto en boot. Hoe lekker is het om met eigen auto op de boot naar Groot-Brittannië te vertrekken? Vanaf IJmuiden vaart er iedere dag een ferry naar Newcastle - op een uur rijden van de Schotse grens.

Geniet van een heerlijke reis naar Schotland. De bootreis en de overnachtingen worden georganiseerd en de dagindeling tijdens de reis bepaal jezelf. Binnen ons aanbod heeft onze klant de invulling bepaalt van de meest populaire en interessante locaties op de route. Uiteraard kunnen we naar wens enige zaken omzetten of aanvullen. Overtuig jezelf en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Rondreizen Schotland

Travel4Reasons biedt meerdere opties binnen de reizen naar Schotland. Er zijn er korte reizen mogelijk als whisky reizen Schotland of een weekendje Schotland. De rondreizen zijn langer qua verblijf. Rondreizen Schotland zijn op diverse manieren in te vullen. Naast de reizen hieronder, bieden we een optie fly drive Schotland, rondreis Schotland zelf samenstellen of een reis Schotland met de boot; Travel4Reasons biedt je alle opties.

Onder de genoemde thema's zul je - per thema - een aantal opties vinden, welke natuurlijk te boeken zijn. Maar daarnaast dienen ze ook zeker als inspiratiebron en hulp om ook zelf je eigen reis samen te stellen. Dus ontbreken er bestemmingen binnen de reis of zou je graag één of meerdere aangeboden arrangementen aan elkaar plakken, laat het ons weten via info@travel4reasons.nl.

Stel uw eigen bootreis naar Schotland samen!

Zijn de aangeboden opties net niet wat u zoekt? Stel dan geheel vrijvlijvend zelf uw eigen bootreis samen. Kies het aantal dagen, de luxe van uw verblijf en het thema (of thema's) waar de reis aan dient te voldoen. Benieuwd? Klik hier >>

A FULL week Harry Potter
Schotland met de boot
A FULL week Harry Potter
8 dagen | vanaf € 889

Binnen deze reis hebben we de filmlocaties van de Harry Potter films in Schotland gecombineerd. In het Noorden van Engeland bezoek je het prachtige Alnwick Castle en optioneel station Zweinstein. nabij het dorp Pickering. Daarna reis je door naar Fort William vanaf waar de enige échte stoomtrein - de Jacobyte...

Bekijk
A Little Scotland by Boat
Schotland met de boot
A Little Scotland by Boat
9 dagen | vanaf € 579 pp.

Reis met eigen auto per boot naar Newcastle. Ontdek 'je eigen' Schotland in je eigen auto. De bootovertocht en accommodatie in Schotland worden verzorgd en verder bepaal je je eigen invulling aan de hand van onze uitgebreide reisdocumenten. Offerte?

Bekijk
A City & Highlands Tour by Boat
Schotland met de boot
A City & Highlands Tour by Boat
11 dagen | vanaf € 759 pp.

Bezoek de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en verblijf 2 nachten in de prachtige stad Edinburgh. Je vaart met eigen auto aan boord met de ferry van DFDS-Seaways van IJmuiden naar Newcastle. Overtuig jezelf en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk
The FULL Scottish Tour by Boat
Schotland met de boot
The FULL Scottish Tour by Boat
16 dagen | vanaf € 1.249 pp.

Bezoek de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en rijdt langs nagenoeg de gehele route van de NorthCoast 500 (NC500). Je vaart met eigen auto aan boord met de ferry van DFDS-Seaways van IJmuiden naar Newcastle. Overtuig jezelf en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan