Fly Drive Schotland

Binnen een fly drive Schotland verzorgen wij de vlucht, het verblijf en de autohuur..., de rest bepaalt jezelf.
Bekijk het aanbod

Fly Drive Schotland

De populariteit van Schotland is als vakantieland de afgelopen jaren erg gegroeid. Dit komt door de sterk gedaalde waarde van het Britse Pond, maar natuurlijk ook vanwege het adembenemende landschap.
De combinatie van Schotland als vakantiebestemming in de vorm van een fly & drive is juist erg gewild omdat je dat de volledige vrijheid geeft je bestemming op je eigen manier en op geheel eigen tempo te ontdekken. Maak je  keuze voor een fly drive naar Schotland samengesteld door Travel4Reasons, of pas één van de aangeboden arrangementen volledig naar eigen wens aan. De vlucht, autohuur en accommodatie zijn verzorgd en verder bepaal je de invulling van je fly drive zelf.

Door de verscheidenheid van het landschap geeft een fly drive naar Schotland je de ruimte om op zoek te gaan naar de mystieke Schotse ‘Highlands’, de ruige kusten, prachtig witte stranden, de traditionele Schotse whisky, tientallen Middeleeuwse kastelen en de schoonheid van de natuur. Voor een midweek of een volle 14-daagse vakantie is een fly drive mogelijk.

Rondreizen Schotland

Travel4Reasons biedt meerdere opties binnen de reizen naar Schotland. Er zijn er korte reizen mogelijk als whisky reizen Schotland of een weekendje Schotland. De rondreizen zijn langer qua verblijf. Rondreizen Schotland zijn op diverse manieren in te vullen. Naast de reizen hieronder, bieden we een optie fly drive Schotland, rondreis Schotland zelf samenstellen of een reis Schotland met de boot; Travel4Reasons biedt je alle opties.

Onder de genoemde thema's zul je - per thema - een aantal opties vinden, welke natuurlijk te boeken zijn. Maar daarnaast dienen ze ook zeker als inspiratiebron en hulp om ook zelf je eigen reis samen te stellen. Dus ontbreken er bestemmingen binnen de reis of zou je graag één of meerdere aangeboden arrangementen aan elkaar plakken, laat het ons weten via info@travel4reasons.nl.

Whisky reizen Schotland

Naast de pracht van het landschap, is Schotland ook populair door de al maar toenemende interesse voor de Schotse whisky.  We hebben het grootste aanbod whisky reizen naar Schotland, binnen Nederland. Zo bieden we een whisky reis naar de Speyside - het mekka van de Schotse whisky. En niet te vergeten het whisky eiland - de whisky reis naar Isle of Islay. Dus neem ook hier een kijkje.

Vind hier de keuze van Travel4Reasons voor 2024 'Fly Drive Schotland':

A Little Scotland
Fly Drive Schotland
A Little Scotland
5 dagen | vanaf € 579 pp.

Tijdens deze 5-daagse reis bezoek je de prachtige Highlands, Lochness, diverse kastelen of distilleerderijen; De vlucht, de autohuur en de accommodatie worden verzorgd en de invulling van de dagen bepaal je zelf. Overtuig jezelf en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
A Highland Tour Scotland
Fly Drive Schotland
A Highland Tour Scotland
7 dagen | vanaf € 729 pp.

Binnen deze 7-daagse reis bezoek je Pitlochry - aan de voet van de Highlands, de Speyside - hét whiskydistrict en Fort William aan de Westkust. Voor een breed beeld en alles wat Schotland biedt, is dit de ideale reis. De vlucht, de autohuur en het verblijf worden verzorgd. De invulling...

Bekijk
A Little More Scotland
Fly Drive Schotland
A Little More Scotland
7 dagen | vanaf € 829 pp.

Met deze 7-daagse rondreis door Schotland, breid je de reis 'A Little Scotland' uit met 2 nachten in Edinburgh. Hierbij zijn de vlucht, de autohuur en de accommodatie verzorgd en bepaal je de dagindeling zelf.

Bekijk
A City & Highland Tour
Fly Drive Schotland
A City & Highland Tour
9 dagen | vanaf € 969 pp.

Bezoek naast de Highlands, het whiskydistrict 'Speyside' en de Westkust van Schotland, ook de stad Edinburgh. Een volledig beeld van Schotland in 9 dagen. De vlucht, de autohuur en de accommodatie zijn verzorgd en aan de hand van onze reisbescheiden met diverse ideeën, bepaal jezelf de invulling van je reis....

Bekijk
North Coast 500
Fly Drive Schotland
North Coast 500
9 dagen | vanaf € 1.169 pp.

Deze reis leid je langs de North Coast 500. Daarnaast kun je tijdens de 3 nachten in de omgeving van Fort Augustus, Isle of Skye en / of - Mull bezoeken. Uiteraard is er dan nog tijd genoeg voor een bezoek aan Lochness. Benieuwd, vraag een offerte?

Bekijk
A FULL Scottisch Tour
Fly Drive Schotland
A FULL Scottisch Tour
14 dagen | vanaf € 1.539 pp.

Voor een volledige vakantie naar Schotland, heb je aan deze 14-Daagse reis je handen vol. Je bezoekt de Highlands, de Speyside, je rijdt een heel groot deel van de North Coast 500 en je hebt de vrijheid om Isle of Skye of - Mull te bezoeken. De vlucht, de autohuur...

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan