Noorwegen vanuit Groningen
Noorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit Groningen

Overtocht Camper Noorwegen

Camperreis | va. 7  dagen | vanaf € 485 pp.

De afgelopen jaren zijn er heel veel campers aangeschaft om flexibel een reis te kunnen maken startend vanaf huis. Gezien Noorwegen een uitermate geschikt 'camperland' is, bieden we de overtocht met camper als optie aan vanuit de Eemshaven naar Kristiansand. We bieden u een deel van de commissie die wij - als reisagent ontvangen - en maken het u daarbij erg eenvoudig door u de organisatie uit handen te nemen. Uiteraard ontvang u naast de boeking van de overtocht een uitgebreide lijst met camperplaatsen en bezienswaardigheden. Bent u benieuwd? 

De ferrymaatschappij biedt drie camperformaten die zijn te boeken op de overtocht van de Eemshaven naar Kristiansand in Noorwegen. Naast de overtocht behoort een uitgebreid pakket reisbescheiden met informatie over het land, camperplaatsen en bezienswaardigheden.

Reis in het kort:
- retourvaart incl. mee vervoeren eigen camper (formaat naar keuze),
- pakket handige reisbescheiden

Deel:

Autovakantie Noorwegen

Vanaf 2022 heeft u de mogelijkheid uw autovakantie naar Noorwegen te boeken via Travel4Reasons. We bieden de optie met een vaart vanaf de Eemshaven rechtstreeks naar Kristiansand in Noorwegen. Uw arrangement is op basis van de retourovertocht en de overnachtingen inclusief ontbijt.
De eerste afvaart vanaf de Eemshaven is op 7 april 2022.

LET OP!
Vanwege de populariteit van de bootverbinding tussen de Eemshaven en Kristiansand in Noorwegen, worden er geen boekingen meer aangenomen met een vertrek tot en met 13 augustus 2022. De reden is de beperkte beschikbaarheid op de boot.

Autovakanties vanuit Nederland

Vanwege COVID19 is er een duidelijke vraag voor autovakanties welke u vanuit Nederland kunt maken. Travel4Reasons heeft al haar opties verzameld binnen het thema 'Autovakanties vanuit Nederland'.

Autovakantie Noorwegen
Overtocht Camper Noorwegen (vanaf Eemshaven)

De reis is inclusief:

 • Retourvaart Eemshaven (NL) - Kristiansand (NO)
 • 2 Overnachtingen aan boord van de ferry
  Uw vaart is inclusief mee vervoeren van uw camper plus standaard een 2-persoonshut aan boord. Uiteraard heeft u binnen de offerte de mogelijkheid uw hut te upgraden en ontbijt en / of diner aan uw arrangement toe te voegen.
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

De reis in beeld:

Autovakantie Noorwegen
Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?


Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Autovakantie Noorwegen
Overtocht Camper Noorwegen (vanaf Eemshaven)

De eerste afvaart vanaf de Eemshaven is op 7 april 2022. Vanwege de prijsverschillen per seizoen en per formaat camper, onderscheiden we de volgende periodes voor 2022:

A - LAAG - april & november, december
B - MIDDEN - mei, juni & september, oktober
C - HOOG - juli, augustus


Prijzen o.b.v. overtocht, hut & camper:

  camper < 7 meter camper < 9 meter camper < 11 meter
A € 485 * pp. € 655 * pp. € 760 * pp.
B € 545 * pp. € 710 * pp. € 825 * pp.
C € 700 * pp. € 875 * pp. € 985 * pp.

 

* Bovenstaande prijzen zijn per persoon o.b.v. 2 mee reizende personen. We gaan daarbij uit van de voordeligste hutoptie (2-persoonshut bij 2 personen).
Een upgrade op de hutten kan natuurlijk worden gedaan en kunt u aangeven bij de aanvraag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name boottickets (overtocht plus hut) per vaart veranderen, dienen we de prijs op jouw specifiek gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

  Overnachten in Noorwegen

  De overnachting tijdens uw vakantie vinden plaats in uw eigen camper. Standaard verzorgen we een uitgebreide lijst camperplaatsen en bezienswaardigheden voor het Zuidelijk deel van Noorwegen waar u zult rondtrekken.

  Overtocht Camper Noorwegen
  Overtocht Camper Noorwegen

  Vertrekt de vaart van de Eemshaven naar Noorwegen iedere dag?

  Nee, hieronder geven we aan welke vaarten er zijn:

  Vertrekdagen vanuit de Eemshaven zijn: dinsdagen, donderdag en zaterdagen zijn.

  Vertrekdagen vanuit de Kristiansand zijn: woensdagen, vrijdagen en zondagen.

  Mag ik Noorwegen in met een Identiteitskaart?

  Ja, ondanks dat Noorwegen niet de de EU behoort, behoort het wel tot de Europa en mag aan de grens zowel een ID-kaart of paspoort worden getoond.

  Ervaring

  Ruim 15 jaar ervaring

  Betrouwbaar

  Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

  Kennis

  We maken elke reis eerst zelf

  Op maat!

  We passen elke reis naar uw wens aan