Noorwegen vanuit Groningen
Noorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit GroningenNoorwegen vanuit Groningen

South Norway Motor tour

Motorreis | 12 tot 17  dagen | vanaf € 779 pp.

Binnen deze meerdaagse motorreis (u kiest zelf voor 12-, 14- of 17-daags) naar Noorwegen profiteert u van ons prijsvoordeel op de kosten van de overtocht en op de overnachtingen op de  drie drukste locaties in het Zuiden van Noorwegen. We boeken voor u een kamer in Oslo, Bergen en Kristiansand. Voor de overige overnachtingslocaties en bestemmingen gedurende uw reis bent u wat betreft de invulling volledig vrij. Benieuwd?

Reis in het kort:
- retourvaart incl. mee vervoeren eigen motor(en),
- 2 nachten aan boord ferry (incl. hut)
- 5 georganiseerde nachten verblijf op het land incl. ontbijt
- van 6 tot 11 'vrije' nachten zelf te boeken

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen in het voordelisgte seizoen. Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Autovakantie Noorwegen

Vanaf 2022 heeft u de mogelijkheid uw autovakantie naar Noorwegen te boeken via Travel4Reasons. We bieden de optie met een vaart vanaf de Eemshaven rechtstreeks naar Kristiansand in Noorwegen. Uw arrangement is op basis van de retourovertocht en de overnachtingen inclusief ontbijt.
De eerste afvaart vanaf de Eemshaven is op 7 april 2022.

LET OP!
Vanwege de populariteit van de bootverbinding tussen de Eemshaven en Kristiansand in Noorwegen, worden er geen boekingen meer aangenomen met een vertrek tot en met 13 augustus 2022. De reden is de beperkte beschikbaarheid op de boot.

Autovakanties vanuit Nederland

Vanwege COVID19 is er een duidelijke vraag voor autovakanties welke u vanuit Nederland kunt maken. Travel4Reasons heeft al haar opties verzameld binnen het thema 'Autovakanties vanuit Nederland'.

Autovakantie Noorwegen
South Norway Motor tour (vanaf Eemshaven)

Binnen de motorreis naar Zuid Noorwegen bieden we u het prijsvoordeel op de kosten van de overtocht plus de drie minst beschikbare overnachtingslocaties - 5 nachten totaal - in Oslo, Bergen en Kristiansand. Voor de overige 6 tot 11 nachten bent u volledig vrij uw eigen pad te kiezen.

De reis is inclusief:

 • Retourvaart Eemshaven (NL) - Kristiansand (NO)
 • 2 Overnachtingen aan boord van de ferry
  Uw vaart is inclusief mee vervoeren van twee motoren en standaard 2-persoonshut aan boord. Uiteraard heeft u binnen de offerte de mogelijkheid uw hut te upgraden en ontbijt en / of diner aan uw arrangement toe te voegen.

 • 5 Georganiseerde overnachtingen in middenklasse hotel incl. ontbijt
  U verblijft in:
  - Oslo (2 nachten)
  - Bergen (2 nachten)
  - Kristiansand (1 nacht)

 • Van 6 tot 11 vrij in te vullen overnachtingen,
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

De reis in beeld:

Autovakantie Noorwegen
Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?


Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Autovakantie Noorwegen
South Norway Motor tour (vanaf Eemshaven)

De eerste afvaart vanaf de Eemshaven is op 7 april 2022. Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de volgende periodes voor 2022:

A - LAAG - april & november, december
B - MIDDEN - mei, juni & september, oktober
C - HOOG - juli, augustus


Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  vanaf 2 personen
A € 779 * pp.
B € 909 * pp.
C € 939 * pp.

 

* Bovenstaande prijzen zijn per persoon en gaan daarbij uit van de voordeligste hutoptie (2-persoonshut bij 2 personen) en het meevervoeren van hetzelfde aantal mee te vervoeren motoren als deelnemers.
Een upgrade op de hutten kan natuurlijk worden gedaan en kunt u aangeven bij de aanvraag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name boottickets (overtocht plus hut) per vaart veranderen, dienen we de prijs op jouw specifiek gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag / nacht 1 - Vertrek vanaf Eemshaven

  Vanaf 12:00 uur heeft u de mogelijkheid om in te checken voor uw vaart vanaf de Eemshaven, welke om 15:00 uur vertrekt. Aan boord is divers vermaak voor de overtocht. Uw eerste nacht verblijft u aan boord van de ferry.

 • Nacht 2 - Eigen invulling

  Op de weg van Kristinsand naar Oslo bepaalt uzelf waar u verblijft. U kunt kiezen voor een camping, wanneer u uw tentje mee heeft. Of een eenvoudig verblijf langs de weg. U verzorgt deze overnachting(en) zelf. Het is mogelijk de reis in te korten middels het wegnemen van de zelf in te vullen nachten.

 • Nacht 3 & 4 - Oslo

  Vanwege de drukte in Oslo verzorgt Travel4Reasons uw accommodatie in Oslo. Hier zult u 2 nachten verblijven o.b.v. logies en ontbijt.

 • Nacht 5 t/m 8 - Eigen invulling

  Op de weg van Oslo naar Bergen bepaalt uzelf waar u verblijft. U kunt kiezen voor een camping, wanneer u uw tentje mee heeft. Of een eenvoudig verblijf langs de weg. U verzorgt deze overnachting(en) zelf. Het is mogelijk de reis in te korten middels het wegnemen van de zelf in te vullen nachten.

 • Nacht 9 & 10 - Bergen

  Vanwege de drukte in Bergen verzorgt Travel4Reasons uw accommodatie in Bergen. Hier zult u 2 nachten verblijven o.b.v. logies en ontbijt.

 • Nacht 11 t/m 14 - Eigen invulling

  Op de weg van Bergen naar Kristiansand bepaalt uzelf waar u verblijft. U kunt kiezen voor een camping, wanneer u uw tentje mee heeft. Of een eenvoudig verblijf langs de weg. U verzorgt deze overnachting(en) zelf. Het is mogelijk de reis in te korten middels het wegnemen van de zelf in te vullen nachten.

 • Nacht 15 - Kristiansand

  Vanwege de drukte in Kristiansand verzorgt Travel4Reasons uw accommodatie in Kristiansan. Hier zult u de laatste nacht verblijven o.b.v. logies en ontbijt.

 • Nacht 16 - Terug naar huis

  et als de heenreis meert de ferry aan rond 9:00 uur. U wordt wederom opgeroepen om naar uw auto te gaan en rijdt vanaf de ferry de haven van de Eemshaven in. U bent vrij om terug naar huis te keren.

Overnachten in Noorwegen

Binnen uw verblijf in Noorwegen hebben we per verblijfslocatie de beste verblijfsopties overwogen. Hierbij zijn we voor uw verblijf in Oslo, Bergen, Haugesund, Stavanger en Kristiansand uitgekomen bij een hotel - we werken samen met Thon Hotels - en voor Odda bij het schitterende Vikinghaug (tevens bekend uit de Netflix-serie Ragnarok). Hier verzorgen we een appartement waarbij u de ruimte en faciliteiten heeft om zelf te koken. 

Uw verblijft in de volgende locaties:

 • Aan boord van de ferry (1 nacht)
 • Nacht 2 is vrij
 • Oslo (2 nachten)
 • Nacht 5 t/m 8 zijn vrij
 • Bergen (2 nachten)
 • Nacht 11 t/m 14 zijn vrij
 • Kristiansand (1 nacht)
 • Aan boord van de ferry (1 nacht)

Alle accommodaties zijn t.o.v. elkaar nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Schots ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
South Norway Motor tour
South Norway Motor tour

Vertrekt de vaart van de Eemshaven naar Noorwegen iedere dag?

Nee, hieronder geven we aan welke vaarten er zijn:

Vertrekdagen vanuit de Eemshaven zijn: dinsdagen, donderdag en zaterdagen zijn.

Vertrekdagen vanuit de Kristiansand zijn: woensdagen, vrijdagen en zondagen.

Mag ik Noorwegen in met een Identiteitskaart?

Ja, ondanks dat Noorwegen niet de de EU behoort, behoort het wel tot de Europa en mag aan de grens zowel een ID-kaart of paspoort worden getoond.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan