Geef een fotoboek of reischeque cadeau.

Bestel een fotoboek voor het goede doel of een reischeque als cadeau.
Bekijk het aanbod

Origineel Cadeau

Bestel een fotoboek voor het goede doel of een reischeque als cadeau. Vanwege de originaliteit van onze reizen bieden we een tweetal leuke opties aan om cadeau te doen. Een cadeau aan uzelf of aan een ander.

Fotoboeken voor het goede doel

In crisis moet je elkaar helpen. Omdat Travel4Reasons in deze Coronacrisis volledig stil staat en we toch ons steentje willen blijven bijdragen hebben we voor het Nationaal Ouderenfonds  een aantal fotoboeken samengesteld uit ons eigen materiaal. Verzameld in de afgelopen 15 jaar. Deze fotoboeken kunt u bestellen uzelf of als origineel cadeau. Van ieder besteld fotoboek gaat € 5,00 naar het goede doel. Bekijk de opties onder "Fotoboeken voor het goede doel".

Reischeque cadeau

Onze reizen zijn een zeer aantrekkelijk cadeau om weg te geven. Het is erg persoonlijk en kan geheel op maat worden opgemaakt. Juist voor gelegenheden als pensioen, jubileum, afscheid of examen heeft u altijd een origineel cadeau. Tevens kunnen de reizen het gehele jaar gemaakt worden en is de door ons geleverde reischeque 3 jaar geldig. Een reischeque kan al vanaf € 50,00 worden besteld. De kosten van de specifiek naar het thema samengestelde fotoboek bedragen € 12,50. 

Wanneer u belangstelling heeft, mail dan naar:

info@travel4reasons.nl

Geef hierin aan wat u graag zou willen (hoogte bedrag, datum aanleveren pakket, etc,) en we zullen u een offerte op maat mailen.

We horen graag van u!

Fotoboeken voor het goede doel
Reischeque Cadeau
Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van GGTO & Thuiswinkelwaarborg

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan