Whisky reizen Nederland
Whisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen NederlandWhisky reizen Nederland

Whisky reis Arcen

4  dagen | vanaf € 229 pp.

Arcen - een dorp op 12 kilometer van Venlo - is bekend van de Hertog Jan bierbrouwerij en de uitstekend onderhouden kasteeltuinen. Maar ook de prachtige oude watermolen - waar Pieter zijn graanbranderij runt en ieder jaar een mooie whisky uitbrengt - is een absolute must see.

Reis in het kort:
- 3 nachten verblijf incl. ontbijt
- bezoek graanstokerij De IJsvogel incl. lunch, rondleiding en een proeverij
- whisky pairing 3-gangen diner op de laatste avond
- uitgebreide reisbescheiden

Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen binnen Nederland zijn verzameld op de pagina reizen Nederland. Binnen het thema whisky reizen Nederland geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Whisky reizen Nederland
Arcen aan de Maas

In de Wijmarsche watermolen in de uiterwaarden van de Maas wordt IJsvogel Whisky gemaakt. In de prachtige gerenoveerde watermolen - met twee antieke distilleerketels - maakt Pieter Verschuren zijn likeuren, gin en whisky. In het typisch Limburgse dorp Arcen ben je welkom voor een kop koffie met vlaai of een heerlijke dag fietsen langs de Maas. Ook een bezoek aan de Brouwerij van Hertog Jan of de bekende kasteeltuinen zijn de moeite waard.

NIET beschikbaar van januari t/m maart 2022!

De reis is inclusief:

 • Minimaal 3 overnachtingen incl. ontbijt in het centrum van Arcen,
 • Uitgebreide rondleiding door de graanbranderij De IJsvogel:
  • Lunch met gehaktbal uit eigen keuken in whisky jus, geserveerd met molenbrood van eigen molen
   (Uiteraard mag er iets anders worden uitgekozen),
  • Om 14:00 rondgang door de watermolen met graanmalerij en stokerij.
  • Na afloop van de bezichtiging een proefbankje met 3 verschillende gelagerde dranken, waaronder de whisky.
 • Uitgebreid 3-gangen Whisky pairing diner op de laatste avond,
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

OPTIONEEL:
Als 'Optie extra' bij de aanvraag kun je het whiskyboek 'Whisky van de lage landen' bij bestellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

De reis in beeld:

Whisky reizen Nederland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?


Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Whisky reizen Nederland - Arcen aan de Maas

Voor de arrangementen naar Arcen kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

NIET beschikbaar van januari t/m maart 2022!

Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  Va. 2 personen
A € 229 pp.

 

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  Va. 2 personen
A € 269 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Aankomst

  Op de eerste dag reis je op eigen gelegenheid naar Arcen. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie midden in het centrum van Arcen.

 • Dag 2 - Graanbranderij 'De IJsvogel'

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. De ochtend is vrij te besteden en je kunt de dag rustig beginnen. Vanaf 12:00 ben je welkom in het restaurant of op het terras van de Graanbranderij voor aanvang van de lunch. Va. 14:00 uur neemt Pieter - de stoker - je mee voor de rondgang door de oude watermolen. De georganiseerde middag eindigt met een proeverij op het terras of binnen in de watermolen.

 • Dag 3 - Vrij in te vullen

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Je kunt vandaag volledig vrij invullen. Binnen de uitgebreide reisbescheiden ontvang je tal van leuke weetjes en bezienswaardigheden over Arcen welke je op eigen gelegenheid kunt bezoeken. Zoals genoemd de prachtige Kasteeltuinen of een bezoek aan de brouwerij van Hertog Jan zijn te adviseren om te gaan bekijken. Dit kan te voet maar ook op de fiets.

 • Dag 4 - Terug naar huis

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Het uitchecken gebeurt rond 11:00 uur en daarna ben je vrij om te gaan.

Whisky reizen Nederland - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de Nederlandse whisky reizen. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van een whisky reis. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

Het georganiseerde verblijf wordt geboekt in hartje Arcen of net daarbuiten. Voor de Bed & Breakfast reserveren we een kamer in Bed & Breakfast ‘Aan de Beek’. Het hotel waar we mee samenwerken is het Hotel Arcen in het centrum. Zowel de B&B als het hotel zijn op loopafstand van de graanbranderij, de kasteeltuinen, de Hertog Jan Brouwerij, de winkelstraten en diverse restaurants.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

Whisky reis Arcen
Whisky reis Arcen

Kunnen we een fiets meenemen?

Wanneer jezelf de mogelijkheid hebt om fietsen mee te nemen, dan is dit uiteraard een goed idee. Alle locaties lenen zich uitermate goed om een stuk te gaan fietsen.
Optioneel kun je ook overal een fiets (gewone fiets of e-bike) huren.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan