Harry Potter reizen

Harry Potter en zijn filmlocaties. Bezoek Engeland en Schotland.
Bekijk het aanbod

Harry Potter reizen

Harry Potter en zijn filmlocaties. Deze manier van toerisme is opkomend. Voor een korte trip naar Noord-Engeland of een rondreis door Engeland en Schotland?

Harry Potter is een Wereldhit. Vanuit overal in de wereld komt men Groot-Brittannië bezoeken om een glimp op te vangen van de filmlocaties, de stoomtrein, diverse kastelen of de filmset. Kies je arrangementen en beleef het zelf...

Rondreizen Schotland

Travel4Reasons biedt meerdere opties binnen de reizen naar Schotland. Er zijn er korte reizen mogelijk als whisky reizen Schotland of een weekendje Schotland. De rondreizen zijn langer qua verblijf. Rondreizen Schotland zijn op diverse manieren in te vullen. Naast de reizen hieronder, bieden we een optie fly drive Schotland of een reis Schotland met de boot; Travel4Reasons biedt je alle opties.

Onder de genoemde thema's zul je - per thema - een aantal opties vinden, welke natuurlijk te boeken zijn. Maar daarnaast dienen ze ook zeker als inspiratiebron en hulp om ook zelf je eigen reis samen te stellen. Dus ontbreken er bestemmingen binnen de reis of zou je graag één of meerdere aangeboden arrangementen aan elkaar plakken, laat het ons weten via info@travel4reasons.nl.

Harry Potter reis Noord-Engeland
Boot naar Engeland
Harry Potter reis Noord-Engeland
5 Dagen

Geniet van Noord-Engeland middels het thema 'Harry Potter'. Je bezoekt het prachtige Alnwick Castle en Station Zweinstein nabij het dorp Pickering. Optioneel rijd je een stuk mee met de Stoomtrein, maar je bezoekt in ieder geval het prachtige oude station. Laat je overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Bekijk
A FULL week Harry Potter
Schotland met de boot
A FULL week Harry Potter
8 Dagen

Binnen deze reis hebben we de filmlocaties van de Harry Potter films in Schotland gecombineerd. In het Noorden van Engeland bezoek je het prachtige Alnwick Castle en optioneel station Zweinstein. nabij het dorp Pickering. Daarna reis je door naar Fort William vanaf waar de enige échte stoomtrein - de Jacobyte...

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan