Musicalreizen Londen

Geniet van Londen, geniet van West End en geniet van 'uw' musical!
Bekijk het aanbod

Musicalreizen Londen

Musicalreizen naar Londen. Londen is al sinds jaar en dag het centrum van de musical in Europa. Na Broadway komen veel shows terecht op West End. En niet voor niets. De prachtige oude theaters zijn op zich zelf al prachtig om te gaan bekijken. Vraag een offerte aan.

Één van de andere reizen naar Engeland?

Naast onderstaande reizen naar Engeland en de korte reizen in de vorm van de Beatles reizen en de Short Break Londen hebben we ook een aantal mooie langere reizen zoals de Fly Drive Engeland, Engeland per Boot, rondreis camper Engeland, autoreis Zuid-Engeland of Vakantie Kanaaleilanden (of specifieker Vakantie Guernsey). Maak de beste keuze om 'jouw' Engeland te leren kennen...

Musical Lion King Londen
Short Break Londen
Musical Lion King Londen
-  dagen | vanaf € -

Één van de langstlopende musicals op West End is The Lion King. Deze aangrijpende musical is zeer de moeite waard voor jong en oud. Daarnaast bezoekt u de heerlijke stad Londen met al haar mooie winkelstraten, gebouwen en natuurlijk de Thames. Vraag vrijblijvend een offerte?

Bekijk
Musical Les Miserables Londen
Short Break Londen
Musical Les Miserables Londen
-  dagen | vanaf € -

Een boeiende en meeslepende musical, één van de langstlopende musicals op West End; Les Miserables. Bezoek deze prachtige musical en combineer het met een heerlijke city trip naar Londen. Met uw kinderen, familie of gezellig met vrienden. Vraag vrijblijvend een offerte.

Bekijk
Musical Wicked Londen
Short Break Londen
Musical Wicked Londen
-  dagen | vanaf € -

Broadway's grootste hit volgens The New York Times, is de sensatie van Londen's theaterwereld waar hij verschillende records heeft gebroken. Het fascinerende Wicked brengt het publiek naar een spectaculaire fantasiewereld van tovenaars en heksen om het ongelofelijke verhaal te vertellen over de vriendschap tussen twee meisjes: de blonde en populaire...

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan