Whisky rondreizen Nederland

Reis door Nederland aan de hand van het thema whisky.
Bekijk het aanbod

Whisky rondreizen Nederland

De whisky rondreizen binnen Nederland kenmerken zich doordat er twee of meerdere whiskyregio's in Nederland zijn samengevoegd binnen één arrangement. We hebben hierdoor 5- & 8-daagse arrangementen.

8-Daagse rondreizen

Voor de echte liefhebbers hebben we een aantal 8-daagse reizen samengesteld. In alle gevallen begint de reis in Schiedam, waar ook de geschiedenis van het stoken in Nederland begon. De reis wordt afgesloten in Ootmarsum waar de twee whisky distilleerderijen van Sculte (Ootmarsum) en Kalkwijck (Vroomshoop) zijn gevestigd. Voor het deel ertussen kun je zelf de keuze maken tussen Arcen (via Limburg), Bolsward (via Friesland) of Zelhem (via de Achterhoek).

Bekijk welke optie je het meest aanspreekt en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Overzichtelijk:
-
Whisky reizen Nederland (3 - de hele week beschikbaar)
-
Whisky weekend Nederland (5 - van vrijdag t/m zondag)
-
Whisky rondreizen Nederland (8 - meerdere bestemmingen in één reis)

GEEN AANBETALING
Omdat we voor de inkoop van onze arrangementen binnen Nederland geen kosten hoeven voor te schieten, hoeven we bij het vastleggen van de boeking geen aanbetaling aan je door te rekenen. We kunnen daarmee wachten tot 21 dagen voor vertrek waardoor zowel jij als wij geen financieel risico lopen.

Reizen naar Nederland

Binnen de reizen naar Nederland bekeken onze klanten ook:

- Reizen door de provincie
- Vakantie Noord-Nederland
- Reis Nederlandse schilders
- Op de Wadden

Whisky weekend Twente & Friesland
Whisky weekend Nederland
Whisky weekend Twente & Friesland
4  dagen | vanaf € 409 pp.

Van donderdag tot en met zondag. Bezoek Twente (Ootmarsum) en Friesland (Bolsward) binnen één prachtig whisky weekend. Geniet van de heerlijke whisky tijdens twee whiskybezoeken en sluit het weekend af met een ultiem en Schotse whiskydiner in restaurant de Koebrug.

  Bekijk
  Rondreis van Moutwijn naar Whisky
  Rondreizen Nederland
  Rondreis van Moutwijn naar Whisky
  5  dagen | vanaf € 359 pp.

  Geniet in een 5-daagse reis van Schiedam en Ootmarsum aan de hand van moutwijn, jenever en whisky. Bezoek het Nationaal Jenever museum en de distilleerderijen van Sculte en Kalkwijck in één reis. Overtuig jezelf en vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Bekijk
  Whisky in Arcen en Ootmarsum
  Rondreizen Nederland
  Whisky in Arcen en Ootmarsum
  5  dagen | vanaf € 339

  Geniet in een 5-daagse reis van Arcen in Limburg en Ootmarsum in Twente aan de hand van de jenever en whisky. Bezoek graanbranderij de IJsvogel en de distilleerderijen van Sculte en Kalkwijck in één reis. Overtuig jezelf en vraag een offerte aan.

  Bekijk
  Whisky rondreis via Limburg
  Rondreizen Nederland
  Whisky rondreis via Limburg
  8  dagen | vanaf € 449 pp.

  Binnen de 8-Daagse whisky reis door Nederland bezoek je 3 karakteristieke plaatsen in Nederland aan de hand van de Nederlandse whisky. We hebben Schiedam, Arcen en Ootmarsum aan elkaar gekoppeld in één reis. Laat je verrassen door het veelzijdige Nederland en de heerlijke jenever, likeuren en whisky.

  Bekijk
  Whisky rondreis via de Achterhoek
  Rondreizen Nederland
  Whisky rondreis via de Achterhoek
  8  dagen | vanaf € 469 pp.

  Binnen de 8-Daagse whisky reis door Nederland bezoek je 3 karakteristieke plaatsen in Nederland aan de hand van de Nederlandse whisky. We hebben Schiedam, het Achterhoekse Zelhem en Ootmarsum aan elkaar gekoppeld in één reis. Laat je verrassen door het veelzijdige Nederland en de heerlijke jenever, likeuren en de whisky.

  Bekijk
  Whisky rondreis via Friesland
  Rondreizen Nederland
  Whisky rondreis via Friesland
  8  dagen | vanaf € 549 pp.

  Binnen de 8-Daagse whisky reis door Nederland bezoek je 3 karakteristieke plaatsen in Nederland aan de hand van de Nederlandse whisky. We hebben Schiedam, Bolsward en Ootmarsum aan elkaar gekoppeld in één reis. Laat je verrassen door het veelzijdige Nederland en de heerlijke jenever, likeuren en whisky.

  Bekijk
  Ervaring

  Ruim 15 jaar ervaring

  Betrouwbaar

  Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

  Kennis

  We maken elke reis eerst zelf

  Op maat!

  We passen elke reis naar uw wens aan