Whisky rondreizen Nederland

Reis door Nederland aan de hand van het thema whisky.
Bekijk het aanbod

Whisky rondreizen Nederland

De whisky rondreizen binnen Nederland kenmerken zich doordaat er twee of meerdere whiskyregio's in Nederland zijn samengevoegd tot één arrangement. We hebben hierdoor 5- & 8-daagse arrangementen.

8-Daagse rondreizen

Voor de echte liefhebbers hebben we een aantal 8-daagse reizen samengesteld. In alle gevallen begint de reis in Schiedam, waar ook de geschiedenis van het stoken in Nederland begon. De reis wordt afgesloten in Ootmarsum waar de twee whisky distilleerderijen van Sculte (Ootmarsum) en Kalkwijck (Vroomshoop) zijn gevestigd. Voor het deel ertussen kun je zelf de keuze maken tussen Arcen (via Limburg), Bolsward (via Friesland) of Zelhem (via de Achterhoek).

Bekijk welke optie je het meest aanspreekt en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

GEEN AANBETALING
Omdat we voor de inkoop van onze arrangementen binnen Nederland geen kosten hoeven voor te schieten, hoeven we bij het vastleggen van de boeking geen aanbetaling aan je door te rekenen. We kunnen daarmee wachten tot 21 dagen voor vertrek waardoor zowel wij als jij geen financieel risico loopt.

Binnen de reizen naar Nederland bekeken onze klanten ook:
- Whisky reizen Nederland
- Whisky weekend Nederland

- Reizen door de provincie
- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Op de Wadden
- Reis Nederlandse schilders

Rondreis van Moutwijn naar Whisky
Rondreizen Nederland
Rondreis van Moutwijn naar Whisky
5  dagen | vanaf € 319 pp.

Geniet in een 5-daagse reis van Schiedam en Ootmarsum aan de hand van moutwijn, jenever en whisky. Bezoek het Nationaal Jenever museum en de distilleerderijen van Sculte en Kalkwijck in één reis. Overtuig jezelf en vraag een offerte aan.

Bekijk
Whisky rondreis via Limburg
Rondreizen Nederland
Whisky rondreis via Limburg
8  dagen | vanaf € 459 pp.

Binnen de 8-Daagse whisky reis door Nederland bezoek je 3 karakteristieke plaatsen in Nederland aan de hand van de Nederlandse whisky. We hebben Schiedam, Arcen en Ootmarsum aan elkaar gekoppeld in één reis. Laat je verrassen door het veelzijdige Nederland en de heerlijke jenever, likeuren en whisky.

Bekijk
Whisky rondreis via de Achterhoek
Rondreizen Nederland
Whisky rondreis via de Achterhoek
8  dagen | vanaf € 469 pp.

Binnen de 8-Daagse whisky reis door Nederland bezoek je 3 karakteristieke plaatsen in Nederland aan de hand van de Nederlandse whisky. We hebben Schiedam, het Achterhoekse Zelhem en Ootmarsum aan elkaar gekoppeld in één reis. Laat je verrassen door het veelzijdige Nederland en de heerlijke jenever, likeuren en de whisky.

Bekijk
Whisky rondreis via Friesland
Rondreizen Nederland
Whisky rondreis via Friesland
8  dagen | vanaf € 519 pp.

Binnen de 8-Daagse whisky reis door Nederland bezoek je 3 karakteristieke plaatsen in Nederland aan de hand van de Nederlandse whisky. We hebben Schiedam, Bolsward en Ootmarsum aan elkaar gekoppeld in één reis. Laat je verrassen door het veelzijdige Nederland en de heerlijke jenever, likeuren en whisky.

Bekijk
Whisky 2-luik
Rondreizen Nederland
Whisky 2-luik
2 x 3  dagen | vanaf € 309 pp.

Binnen de whisky 2-luik door Nederland bezoek je 2 karakteristieke plaatsen in Nederland op 2 verschillende momenten. Je hebt de keuze uit Schiedam, het Achterhoekse Zelhem, het Limburgse Arcen en Ootmarsum in Twente. Je bepaalt zelf de volgorde, je gezelschap en je reisdatum.

Bekijk
Whisky 3-luik
Rondreizen Nederland
Whisky 3-luik
3 x 3  dagen | vanaf € 469 pp.

Binnen de whisky 3-luik door Nederland bezoek je 3 karakteristieke plaatsen in Nederland op 3 verschillende momenten. Je hebt de keuze uit Schiedam, het Achterhoekse Zelhem, het Limburgse Arcen en Ootmarsum in Twente. Je bepaalt zelf de volgorde, je gezelschap en je reisdatum.

Bekijk
Whisky 4-luik
Rondreizen Nederland
Whisky 4-luik
4 x 3  dagen | vanaf € 619 pp.

Binnen de whisky 4-luik door Nederland bezoek je 4 karakteristieke plaatsen in Nederland op 4 verschillende momenten. We hebben Schiedam, het Achterhoekse Zelhem, het Limburgse Arcen en Ootmarsum in Twente. Je bepaalt zelf de volgorde, je gezelschap en je reisdatum.

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan