Boot naar Engeland
Boot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar EngelandBoot naar Engeland

Beautiful South England by Boat

8  dagen | vanaf € 689 pp

Het heerlijke en af en toe Tropische Zuid-Engeland is een prachtige bestemming voor een rondreis. Somerset, Devon en Cornwall bieden u pittoreske dorpjes, prachtige stranden oneindige landschappen en ruige kusten. En - in de zomermaanden - prachtig weer. 

Reis in het kort:
- retourvaart van 120 minuten vanaf Duinkerken,
- mee vervoeren eigen auto,
- 7 nachten verblijf incl. ontbijt
(naar keuze B&B of Hotel)

Scroll verder naar beneden voor de uitgebreide informatie.

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Deel:

Reizen Engeland

Binnen de reizen naar Engeland hebben we een onderverdeling gemaakt op thema. Een van de mogelijkheden zijn de reizen per boot naar Engeland. Vanaf IJmuiden kun je naar het Noorden van Engeland en hieronder geven we specifiek uitleg over de reis vanaf Duinkerken naar Dover; naar het Zuiden van Engeland.

Boot naar Engeland
Beautiful South England by Boat

De reis is inclusief:

 • vaart vanaf Duinkerken naar Dover
  (Standaard houden we rekening met een normale overtocht inclusief het mee vervoeren van een auto met een hoogte van 1,85 m. Mocht het anders moeten, geef dit aan bij de aanvraag.)
   
 • 7 overnachtingen + ontbijt,
  U verblijft in:
  - Porlock (2 nachten)
  - St. Yves (3 nachten)
  - Princetown (e.o. - 2 nachten)

 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

Uw reis in beeld

Auto reis Cornwall - Zuid-Engeland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?


Autoreis Zuid-Engeland

Voor de periode van mei t/m september is jet Zuiden van Engeland erg populair voor naar af te reizen. Om deze reden hebben we alle ónze reizen naar het Zuiden van Engeland verzameld onder het thema Autoreis Zuid Engeland. Benieuwd? 

Autovakanties vanuit Nederland

De afgelopen jaren is er een groeiende vraag voor autovakanties welke u vanuit Nederland kunt maken. Deze reis is één van de mogelijkheden voor een autovakantie vanuit Nederland.

Alternatieve reizen veerboot en auto?

Travel4Reasons biedt reizen met naar Schotland met de boot, reizen met de boot naar Engeland en vanaf de Groningse Eemshaven naar Noorwegen. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een reis met veerboot en auto?

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Engeland per boot
Prijzen 'Beautiful South England by Boat'

Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de volgende periodes voor 2024:

A - LAAG - januari t/m maart  & november, december
B - MIDDEN - april & oktober
C - HOOG - mei, juni, juli, augustus & september


Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  2 pers. 4 pers.
A € 689 * pp. € 629 * pp.
B € 709 * pp. € 649 * pp.
C € 769 * pp. € 709 * pp.

* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen en zijn reëel bij een boeking 5 maanden voor vertrek. Binnen 5 maanden voor vertrek kan de prijs afwijken vanwege duurdere prijzen van de boottickets. De extra kosten worden dan als toeslag op de offerte weergegeven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Dag 1 - De reis & aankomst

  U vaart vanaf Duinkerken rechtstreeks naar Dover in Engeland. Vanaf de boot - die wij trachten te boeken va. 9 uur 's ochtends met een vaartijd van een 120 minuten - kunt u direct naar uw eerste B&B / Hotel rijden waar u vanaf 16:00 uur kunt inchecken. Mocht u eerder zijn, bekijk ter plaatse of uw kamer al klaar is.

 • Dag 2 t/m 7 - Eigen dagindeling

  Iedere ochtend geniet u van een heerlijk Engels ontbijt tussen 7:00 & 9:00 uur (dit verschilt per accommodatie). Op de middelste dagen van uw reis bezoekt u de geboekte en/of zelf geplande bezienswaardigheden in de omgeving van uw verblijf of langs de route zoals Travel4Reasons deze heeft gepland. Travel4Reasons verzorgt een uitgebreide routebeschrijving inclusief een lijst met bezienswaardigheden in chronologische volgorde van uw reis. Hiermee bent u flexibel en kunt u thuis zelf bedenken wat u op iedere dag doet.

 • Dag 8 - Terug naar huis

  Vandaag reist u terug naar Dover, van waar u de omgekeerde route bereisd als op de heenreis. We plannen de boot va. 18:00 uur en heeft dus de gehele dag om tijdig in te checken.

Overnachten in Engeland

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking in de locaties welke onderdeel zijn van onze reizen. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' B&B's en hotels.

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van onze B&B's / Hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat onze partners meestal kleinschalige bedrijven zijn en we op het moment van de offerte nog niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Uw verblijft in de volgende locaties:

- Porlock (2 nachten)
- St. Yves (3 nachten)
- Princetown (e.o. - 2 nachten)

Alle B&B’s t.o.v. elkaar en de hotels t.o.v. elkaar zijn nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Engels ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
Beautiful South England by Boat
Beautiful South England by Boat

Engeland per boot - FAQ:

Mag ik naar het Verenigd Koninkrijk reizen met mijn ID-kaart?

Ja, Engeland, Schotland, Wales, (Noord-)Ierland en de Kanaaleilanden zijn deel van het Verenigd Koninkrijk en mogen - vanwege de BREXIT - tot 30 september 2021 bezocht worden met een ID-kaart. Daarna - dus vanaf 1 oktober 2021 - is een paspoort verplicht.

Wat is de ideale reisperiode?

Deze reis kan in principe het gehele jaar gemaakt worden.

Wanneer kunnen we deze reis het beste boeken?

Omdat vroeg boeken de beste prijs en beschikbaarheid geeft, adviseren we je tijdig (va. 6 - 8 maanden voor vertrek) al te starten met je oriëntatie en dan ook te boeken.

Hoe werkt het met de offerte?

Omdat we maatreizen aanbieden, hebben we bewust geen webshop waarin de 'standaard' reizen kunnen worden geboekt. Je kunt voor het arrangement naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen. Je ontvangt dan binnen 48 uur een offerte op maat per mail, waarin we de opgegeven wensen hebben opgenomen.

We vragen om binnen een aantal dagen (5 tot 7 dagen) te reageren met vragen of een akkoord door middel van een deadline. De deadline wordt gehanteerd omdat we niet direct zaken voor je vastleggen en omdat de prijzen van de in de offerte genoemde onderdelen kunnen veranderen, naarmate de beschikbaarheid verandert.

Zit ik na het aanvragen van een offerte ergens aan vast?

Nee, absoluut niet. De offerte is echt vrijblijvend.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan