Reis Nederlandse schilders

Maak een reis en ontdek de Nederlandse schilders
Bekijk het aanbod

Reis Nederlandse schilders

Ontdek een aantal bekende of onbekende Nederlandse schilders aan de hand van een kunstreis door Nederland. Bezoek het friese Workum, het Twentse Ootmarsum of Otterlo aan de rand van de prachtige Veluwe aan de hand van de Nederlandse schilders Vincent van Gogh, Jopie Huisman en Ton Schulten.

Binnen de reis vind je de verscheidenheid in thema, techniek en tijdsgeest en leer je tevens de prachtige en sfeervolle plaatsen kennen.

GEEN AANBETALING
Omdat we voor de inkoop van onze arrangementen binnen Nederland geen kosten hoeven voor te schieten, hoeven we bij het vastleggen van de boeking geen aanbetaling aan je door te rekenen. We kunnen daarmee wachten tot 21 dagen voor vertrek waardoor zowel jij als wij geen financieel risico lopen.

Reizen naar Nederland

Binnen de reizen naar Nederland bekeken onze klanten ook:

- Reizen door de provincie
- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Op de Wadden

Friesland en de Veluwe
Rondreizen Nederland
Friesland en de Veluwe
5 Dagen

Je bezoekt Friesland en de omgeving rond de Veluwe binnen het thema 'de Nederlandse schilders'. In het Friese Workum is Jopie Huisman de bekende lokale schilder. En je bezoekt het 'Kröller-Müller'-museum voor van Gogh.

  Bekijk
  Twente en Friesland
  Rondreizen Nederland
  Twente en Friesland
  5 Dagen

  Je bezoekt Twente en Friesland aan de hand van het thema 'de Nederlandse schilders'. In Ootmarsum bezoek je het 'Ton Schulten'-museum en in het Friese Workum is Jopie Huisman de bekende lokale schilder.

   Bekijk
   Twente en de Veluwe
   Rondreizen Nederland
   Twente en de Veluwe
   5 Dagen

   Je bezoekt Twente en de Veluwe aan de hand van het thema 'de Nederlandse schilders'. In Ootmarsum bezoek je het 'Ton Schulten'-museum en de werken van Vincent van Gogh kun je vinden in het 'Kröller-Müller'-museum.

    Bekijk
    De reis Nederlandse schilders
    Rondreizen Nederland
    De reis Nederlandse schilders
    7 Dagen

    Je bezoekt Friesland, Twente en de Veluwe in één reis binnen het thema 'de Nederlandse schilders'. Je bezoekt het museum van Jopie Huisman en Ton Schulten. Voor de werken van van Gogh behoort de entree van het Kröller-Müller-museum tot het arrangement.

     Bekijk
     Ervaring

     Ruim 15 jaar ervaring

     Betrouwbaar

     Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

     Kennis

     We maken elke reis eerst zelf

     Op maat!

     We passen elke reis naar uw wens aan