Rondreis camper Schotland

Ontdek uw eigen Schotland middels een camperreis. Bekijk de opties!
Bekijk het aanbod

Rondreis camper Schotland

Ontdek je eigen Schotland. Om erg vrij te zijn, biedt Travel4Reasons een aantal opties om 'je eigen' Schotland te ontdeken. Er is een keuze gemaakt voor de verhuur van 5 campertypes, welke hieronder worden aangeboden. Bekijk voor iedere camper de informatie.

Een rondreis met de camper naar Schotland geeft je de mogelijkheid om overal te verblijven waar je maar wilt. Het is toegestaan om wild te camperen, uiteraard met inachtneming van de standaard fatsoensnormen - laat je verblijf netjes achter en zorg dat de omgeving geen last heeft van jouw verblijf.

De camper dient te worden afgehaald vanaf Edinburgh Airport. Naast de informatie geven we een vanafprijs aan voor 7 en 14 dagen. Uiteraard is het mogelijk om vanaf 7 dagen een afwijkende reislengte aan te geven, maar met de prijzen kun je enige richting bepalen.  Daarnaast - en dat gebeurt regelmatig - kan er een hotelovernachting aan het begin of einde van de reis worden gepland om de hoofdstad Edinburgh te bezoeken.
Kies uit één van de aangeboden opties, en vraag vrijblijvend een offerte aan.

NOTE:

Binnen het team van Travel4Reasons is besloten om voor het seizoen 2024 GEEN camperreizen aan te bieden.  Omdat we niet de mogelijkheid krijgen om de campers tot kort voor vertrek te annuleren of verschuiven, is het risico voor u als klant en voor ons organisatie disproportioneel.

ALTERNATIEF:
Onze flydrive Schotland is daarentegen gewoon te boeken en een stuk flexibeler vast te leggen.

Rondreizen Schotland

Binnen de reizen naar Schotland, zijn er korte reizen mogelijk als whisky reizen Schotland of een weekendje Schotland. De rondreizen zijn langer qua verblijf. Rondreizen Schotland zijn op diverse manieren in te vullen. Naast een camperreis, de fly drive Schotland of Schotland met de boot en eigen auto; Travel4Reasons biedt je alle opties.

Onder de genoemde thema's zul je - per thema - een aantal opties vinden, welke natuurlijk te boeken zijn. Maar daarnaast dienen ze ook zeker als inspiratiebron en hulp om ook zelf je eigen reis samen te stellen. Dus ontbreken er bestemmingen binnen de reis of zou je graag één of meerdere aangeboden arrangementen aan elkaar plakken, laat het ons weten via info@travel4reasons.nl.

VW Transporter (SCO)
Rondreis camper Schotland
VW Transporter (SCO)
va. 7 dagen | vanaf € -

Geniet van een praktisch kleine camper; de VW Transporter. Deze heerlijk compacte camper biedt ruimte aan 2 volwassen personen voor een heerlijke camperreis door Schotland.

Bekijk
Aero (SCO)
Rondreis camper Schotland
Aero (SCO)
va. 7 dagen | vanaf € -

Deze luxe 2-persoons camper is ideaal voor een camper rondreis naar Schotland. De camper biedt een vast 2-persoonsbed en een 'on-board' douche en toilet. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk
Vista (SCO)
Rondreis camper Schotland
Vista (SCO)
va. 7 dagen | vanaf € -

Deze 4-Persoons camper is ideaal voor een reis naar Schotland met een gezin met jonge kinderen of luxe met z'n tweeën. Deze camper biedt een vast 2-persoonsbed en een opklapbaar tweede 2-persoonsbed boven de stuurhut. Bekijk de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte.

Bekijk
Vista Plus (SCO)
Rondreis camper Schotland
Vista Plus (SCO)
va. 7 dagen | vanaf € -

Een 4-Persoons camper biedt u twee ruime en vaste 2-Persoonsbedden. Voor 2 stellen of een koppel die apart slaapt; Ideaal en ruim voor een heerlijke camper rondreis door Schotland. Ook voor een keukentje en douche / WC is gezorgd, dus alle luxe aan boord. Bekijk de opties en vraag vrijblijvend...

Bekijk
Grande (SCO)
Rondreis camper Schotland
Grande (SCO)
va. 7 dagen | vanaf € -

De grootste camper in ons assortiment, biedt plaats aan 6 personen. 2 Volwaardige 2-persoonsbedden en een stapelbed met 2 Single bedden. Ideaal voor een groot gezin. Geniet van het comfort en de ruimte voor een heerlijke camperreis naar Schotland.

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan