Engeland per boot
Engeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per bootEngeland per boot

The 4 Counties of S-England by Boat

12  dagen | vanaf € 839 pp

U reist binnen 12 dagen door heel Zuid-Engeland in uw eigen auto met een bootovertocht. U reist door Somerset, Devon, Cornwall en Dorset en geniet van de heerlijke rust, het mooie weer, tal van bijzondere bezienswaardigheden en erg goed eten.

Reis in het kort:
- retourvaart van 60 minuten vanaf Duinkerken,
- mee vervoeren eigen auto,
- 11 nachten verblijf incl. ontbijt
(naar keuze B&B of Hotel)


De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen in het voordelisgte seizoen. Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Reizen Engeland

Binnen de reizen naar Engeland hebben we een aantal opties. Een van de opties is een Engeland per boot. Hieronder geven we specifiek aan wat we organiseren binnen deze reis.

Engeland per boot
The 4 Counties of South England by Boat

De reis is inclusief:

 • vaart vanaf Duinkerken naar Dover
  (Standaard houden we rekening met een normale overtocht inclusief het mee vervoeren van een auto met een hoogte van 1,85 m. Mocht het anders moeten, geef dit aan bij de aanvraag.)
   
 • 7 overnachtingen + ontbijt,
  U verblijft in:
  - Porlock (2 nachten)
  - St. Yves (3 nachten)
  - Princetown (e.o. - 2 nachten)

 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.
   

Engeland per boot - Ideale reisperiode

Deze reis kan in principe het gehele jaar gemaakt worden.

Engeland per boot - Uw reis in beeld

Auto reis Cornwall - Zuid-Engeland


Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Engeland per boot - Prijzen 'The 4 Counties of South England by Boat'

Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de volgende periodes voor 2021:

A - LAAG - januari t/m april & november & december
B - MIDDEN - mei & oktober
C - HOOG - juni t/m september


Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  2 pers. 4 pers.
A € 839 * pp € 769 * pp
B € 879 * pp € 809 * pp
C € 919 * pp € 849 * pp

 

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  2 pers. 4 pers.
A € 1.029 * pp € 959 * pp
B € 1.069 * pp € 999 * pp
C € 1.109 * pp € 1.039 * pp

 

* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen en zijn reëel bij een boeking 5 maanden voor vertrek. Binnen 5 maanden voor vertrek kan de prijs afwijken vanwege duurdere prijzen van de boottickets. De extra kosten worden dan als toeslag op de offerte weergegeven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Dag 1 - De reis & aankomst

  U vaart vanaf Duinkerken rechtstreeks naar Dover in Engeland. Vanaf de boot - die wij trachten te boeken va. 9 uur 's ochtends met een vaartijd van een 60 minuten - kunt u direct naar uw eerste B&B / Hotel rijden waar u vanaf 16:00 uur kunt inchecken. Mocht u eerder zijn, bekijk ter plaatse of uw kamer al klaar is.

 • Dag 2 t/m 11 - Eigen dagindeling

  Iedere ochtend geniet u van een heerlijk Engels ontbijt tussen 7:00 & 9:00 uur (dit verschilt per accommodatie). Op de middelste dagen van uw reis bezoekt u de geboekte en/of zelf geplande bezienswaardigheden in de omgeving van uw verblijf of langs de route zoals Travel4Reasons deze heeft gepland. Travel4Reasons verzorgt een uitgebreide routebeschrijving inclusief een lijst met bezienswaardigheden in chronologische volgorde van uw reis. Hiermee bent u flexibel en kunt u thuis zelf bedenken wat u op iedere dag doet.

 • Dag 12 - Terug naar huis

  Vandaag reist u terug naar Dover, van waar u de omgekeerde route bereisd als op de heenreis. We plannen de boot va. 18:00 uur en heeft dus de gehele dag om tijdig in te checken.

Overnachten in Engeland

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking in de locaties welke onderdeel zijn van onze reizen. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' B&B's en hotels.

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van onze B&B's / Hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat onze partners meestal kleinschalige bedrijven zijn en we op het moment van de offerte nog niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Uw verblijft in de volgende locaties:

- Porlock (2 nachten)
- St. Yves (4 nachten)
- Princetown (e.o. - 2 nachten)
- Weymouth (e.o. - 3 nachten)

Alle B&B’s t.o.v. elkaar en de hotels t.o.v. elkaar zijn nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Engels ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
The 4 Counties of S-England by Boat
The 4 Counties of S-England by Boat

Engeland per boot - FAQ:

Mag ik naar het Verenigd Koninkrijk reizen met mijn ID-kaart?

Ja, Engeland, Schotland, Wales, (Noord-)Ierland en de Kanaaleilanden zijn deel van het Verenigd Koninkrijk en mogen - vanwege de BREXIT - tot 30 september 2021 bezocht worden met een ID-kaart. Daarna - dus vanaf 1 oktober 2021 - is een paspoort verplicht.

Wat is de ideale reisperiode?

Deze reis kan in principe het gehele jaar gemaakt worden.

Wanneer kunnen we deze reis het beste boeken?

Omdat vroeg boeken de beste prijs en beschikbaarheid geeft, adviseren we je tijdig (va. 6 - 8 maanden voor vertrek) al te starten met je oriëntatie en dan ook te boeken.

Hoe werkt het met de offerte?

Omdat we maatreizen aanbieden, hebben we bewust geen webshop waarin de 'standaard' reizen kunnen worden geboekt. Je kunt voor het arrangement naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen. Je ontvangt dan binnen 48 uur een offerte op maat per mail, waarin we de opgegeven wensen hebben opgenomen.

We vragen om binnen een aantal dagen (5 tot 7 dagen) te reageren met vragen of een akkoord door middel van een deadline. De deadline wordt gehanteerd omdat we niet direct zaken voor je vastleggen en omdat de prijzen van de in de offerte genoemde onderdelen kunnen veranderen, naarmate de beschikbaarheid verandert.

Zit ik na het aanvragen van een offerte ergens aan vast?

Nee, absoluut niet. De offerte is echt vrijblijvend.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan