Wedstrijdzeker Garantie van Travel4Reasons

De reden van uw deelname aan een voetbalreis, is natuurlijk de voetbalwedstrijd. Het belang van Travel4Reasons is daarom dat u deze reis ook daadwerkelijk maakt en een voetbalwedstrijd bijwoont! Echter, de afgelopen jaren heeft ons geleerd dat met name de wedstrijden in Engeland, vanwege TV-rechten of anderzijds, worden verplaatst.

In beginsel stemmen wij uw reisschema af op de begintijd van de gekozen wedstrijd, met in ons achterhoofd een aantal alternatieve speelmomenten gedurende de zaterdag (12:45 // 15:00 // 17:30 uur) en de zondag (12:45 // 14:00 // 16:00 uur) waarna de gekozen wedstrijd eventueel verplaatst zou kunnen worden.

Toch bestaat er een geringe kans dat de gekozen voetbalwedstrijd verplaatst wordt en buiten uw reeds geboekte reis valt, bijvoorbeeld wanneer de wedstrijd naar de maandagavond (19:45 uur) verplaatst word.

Wij bieden u in dit geval de garantie dat de voetbalreis hoe dan ook doorgang kan vinden!

Hoe werkt het?

Indien de gekozen wedstrijd onverhoopt wordt verplaatst en niet meer binnen uw reisschema past, handelen we als volgt:

  • We bekijken het nieuwe speelschema voor de door u gekozen wedstrijd en stellen u de mogelijke alternatieven voor, Naar wens kan dit een alternatieve (andere) wedstrijd zijn BINNEN uw geplande reisschema (Optie A) of de uitbreiding van het arrangement voor het behoud van de eerst gekozen wedstrijd (Optie B),
  • Bij optie A verrekenen we het verschil in prijs,
  • Bij optie B passen we het reisschema aan op onze kosten *,

Voordelen

  • Met de Wedstrijdzeker Garantie van Travel4Reasons komt u niet voor onverwachte kosten te staan,
  • Uw voetbalreis vindt te alle tijden plaats;
  • Op deze manier is volledige service écht VOLLEDIG!

Logisch...

  • De wedstrijdgarantie is alleen van toepassing vóór (uw geplande) vertrek en is niet geldig tijdens uw reis. Hoe klein de kans ook is; Als tijdens uw verblijf bekend wordt dat de wedstrijd verplaatst wordt, kunnen we de garantie helaas niet toepassen. Uw reis is op dat moment namelijk al (deels) gebruikt en bovendien is omboeken op dat moment niet mogelijk.
  • Travel4Reasons adviseert wanneer uw reisschema dient te worden gewijzigd teneinde een zorgeloze voetbalreis te genieten. We houden daarbij rekening met een minimale tijd van 2 uur tussen geplande aankomsttijd en aftrap van de wedstrijd. In veel gevallen kunnen de tickets aan het stadion worden geleverd en kunt u rechtstreeks naar het stadion reizen!
  • Binnen de aanpassing van het reisschema vallen enkel de omboekingskosten van de vlucht. De kosten van de uitbreiding, bijvoorbeeld een extra nacht, komen voor uw eigen rekening. Immers dit is een verschil ten opzichte van de initiële boeking.
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan