Fly Drive Engeland
Fly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive EngelandFly Drive Engeland

Harry Potter reis Noord-Engeland

4  dagen | vanaf € 389 pp

Geniet van Noord-Engeland middels het thema 'Harry Potter'. Je bezoekt het prachtige Alnwick Castle en Station Zweinstein nabij het dorp Pickering. Optioneel rijdt je een stuk mee met de Stoomtrein. Laat je overtuigen en vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Reis in het kort:
- retourvlucht
- autohuur gedurende het gehele verblijf
- 3 nachten verblijf incl. ontbijt
(naar keuze B&B of Hotel)
- toegang tot Anlwick Castle

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen in het voordelisgte seizoen. Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Reizen Engeland

Binnen een weekendje Engeland of de andere reizen naar Engeland hebben we een aantal opties. Een van de opties is een fly drive Engeland. Anderzijds bieden we het thema Harry Potter reizen. Hieronder geven we specifiek aan wat we organiseren binnen deze reis.

Fly Drive Engeland
Harry Potter N-Engeland

De reis is inclusief:

 • vlucht rechtreeks naar Newcastle (retour),
 • vlucht incl. handbagagekoffer a 12 kg pp.,
  (Standaard offreren we een vlucht met KLM vanaf Amsterdam Schiphol). 
   
 • autohuur voor uw gehele verblijf *,
 • 3 overnachtingen + ontbijt,
  U verblijft in:
  - Alnwick (e.o. - 3 nachten)

 • bezoek aan Alnwick Castle,
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.
   

* Autohuur:
Voor 2 personen gaan we uit van een Type B (Opel Corsa of gelijkwaardig),
Voor 3 personen gaan we uit van een Type C (Opel Astra of gelijkwaardig),
Voor 4 personen gaan we uit van een Type D (Scoda Octavia of gelijkwaardig),
(Bij 5 personen of meer, houden we rekening met 2 kleine auto's t.o.v. één bus vanwege de hoge huurprijs hiervan.)

Fly Drive Engeland
Prijzen 'Harry Potter N-Engeland'

Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de volgende periodes voor 2021:

A - LAAG - januari t/m maart & oktober t/m december
B - MIDDEN - april t/m juni
C - HOOG - juli t/m september


Prijzen o.b.v. Bed & Breakfast:

  2 pers. 4 pers.
A € 389 * pp € 349 * pp
B € 409 * pp € 369 * pp
C € 429 * pp € 389 * pp

 

Prijzen o.b.v. 3*-Hotel:

  2 pers. 4 pers.
A € 459 * pp € 429 * pp
B € 489 * pp € 459 * pp
C € 519 * pp € 489 * pp

 

* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen inclusief € 20,00 pp. vroegboekkorting en zijn reëel bij een boeking 5 maanden voor vertrek. Binnen 5 maanden voor vertrek kan de prijs afwijken vanwege duurdere vliegticketprijzen. De extra kosten worden dan als toeslag op de offerte weergegeven.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Dag 1 - De reis & aankomst

  U vliegt vanuit Nederland rechtstreeks naar Engeland. Direct - aansluitend aan uw vlucht - pikt u uw auto op bij onze partner Hertz. En uw reis kan beginnen. U kunt standaard vanaf 16:00 uur inchecken in uw B&B of hotel. Mocht u eerder zijn, bekijk ter plaatsen of uw kamer al klaar is.

 • Dag 2 & 3 - Eigen dagindeling

  Iedere ochtend geniet u van een heerlijk Engels ontbijt tussen 7:00 & 9:00 uur (dit verschilt per accommodatie). Op de middelste dagen bezoekt u de geboekte en/of zelf geplande bezienswaardigheden in de omgeving van uw verblijf of langs de route zoals Travel4Reasons deze heeft gepland. Travel4Reasons verzorgt een uitgebreide routebeschrijving inclusief een lijst met bezienswaardigheden in chronologische volgorde van uw reis. Hiermee bent u flexibel en kunt u thuis zelf bedenken wat u op iedere dag doet.

 • Dag 4 - Terug naar huis

  Vandaag brengt u uw auto terug naar de verhuurder en reist u - in omgekeerde volgorde als de aankomst - terug naar Nederland. Houd voldoende tijd tussen retour auto en het vertrek van uw vlucht. Wellicht is er nog ruimte om een en ander te bekijken.

Overnachten in Engeland

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met de lokale bevolking in de locaties welke onderdeel zijn van onze reizen. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' B&B's en hotels.

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van onze B&B's / Hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat onze partners meestal kleinschalige bedrijven zijn en we op het moment van de offerte nog niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Uw verblijft in de volgende locaties:

- Alnwick (e.o. - 3 nachten)

Alle B&B’s t.o.v. elkaar en de hotels t.o.v. elkaar zijn nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Engels ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
Harry Potter reis Noord-Engeland
Harry Potter reis Noord-Engeland

Fly Drive Engeland - FAQ:

Mag ik naar het Verenigd Koninkrijk reizen met mijn ID-kaart?

Ja, Engeland, Schotland, Wales, (Noord-)Ierland en de Kanaaleilanden zijn deel van het Verenigd Koninkrijk en mogen - vanwege de BREXIT - tot 30 september 2021 bezocht worden met een ID-kaart. Daarna - dus vanaf 1 oktober 2021 - is een paspoort verplicht.

Wat is de ideale reisperiode?

Deze reis kan in principe het gehele jaar gemaakt worden.

De voorjaars maanden (maart tot halverwege juni) en de herfstmaanden (vanaf half september tot begin november) zijn – vinden wij – het mooist en voor onze klant ook de meest populaire reismaanden voor deze reis. Maar ook juli en augustus zijn interessant met name als je vroeg boekt.

Wanneer kunnen we deze reis het beste boeken?

Omdat vroeg boeken de beste prijs en beschikbaarheid geeft, adviseren we je tijdig (va. 6 - 8 maanden voor vertrek) al te starten met je oriëntatie en dan ook te boeken.

Hoe werkt het met de offerte?

Omdat we maatreizen aanbieden, hebben we bewust geen webshop waarin de 'standaard' reizen kunnen worden geboekt. Je kunt voor het arrangement naar keuze een vrijblijvende offerte aanvragen. Je ontvangt dan binnen 48 uur een offerte op maat per mail, waarin we de opgegeven wensen hebben opgenomen.

We vragen om binnen een aantal dagen (5 tot 7 dagen) te reageren met vragen of een akkoord door middel van een deadline. De deadline wordt gehanteerd omdat we niet direct zaken voor je vastleggen en omdat de prijzen van de in de offerte genoemde onderdelen kunnen veranderen, naarmate de beschikbaarheid verandert.

Zit ik na het aanvragen van een offerte ergens aan vast?

Nee, absoluut niet. De offerte is echt vrijblijvend.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan