Golfreizen Schotland

Daag jezelf uit en ga eens golfen in Schotland!
Bekijk het aanbod

Golfreizen Schotland

De prachtige 'Links'-courses langs de kust, de uitdagende banen in en rondom Edinburgh en natuurlijk St. Andrews 'Home of Golf'. Benieuwd?

Week of weekendje Schotland

De doorgaans iets kortere themareizen naar Schotland hebben de afgelopen jaren hun plek binnen ons arrangementenpakket verdiend. Bezoek de stad Glasgow, als decor voor de voetbalreizen Schotland. En voor de sportieve en avontuurlijke reiziger bieden we - naast de golfreizen - ook een outdoorreis naar Schotland.

Maar ons meest bekende thema is whisky; de whisky reizen naar Schotland. Al ruim 15 jaar hebben we ervaring met de whisky reizen die je door heel Schotland brengt. Van de Speyside door de Highlands naar Campbeltown en naar het befaamde Isle of Islay. Alles hierin is mogelijk en kan voor jou op maat worden georganiseerd.

Rondreizen Schotland

Binnen de reizen naar Schotland, zijn er korte reizen mogelijk als whisky reizen Schotland of een weekendje Schotland. De rondreizen zijn langer qua verblijf. Rondreizen Schotland zijn op diverse manieren in te vullen. Naast een camperreis, de fly drive Schotland of Schotland met de boot en eigen auto; Travel4Reasons biedt je alle opties.

Onder de genoemde thema's zul je - per thema - een aantal opties vinden, welke natuurlijk te boeken zijn. Maar daarnaast dienen ze ook zeker als inspiratiebron en hulp om ook zelf je eigen reis samen te stellen. Dus ontbreken er bestemmingen binnen de reis of zou je graag één of meerdere aangeboden arrangementen aan elkaar plakken, laat het ons weten via info@travel4reasons.nl.

Golf Break Edinburgh
Golfreizen Schotland
Golf Break Edinburgh
4 dagen | vanaf € binnenkort

Net buiten Edinburgh ligt de 'East Lothian Coast' met haar snelle links banen en in de stad de heuvelachtige park land banen. Geniet daarbuiten van de mooie oude stad, de goede restaurants en de Schotse gastvrijheid. Bepaal zelf de datum en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan