Outdoor reis Schotland

Een outdoor reis naar Schotland, voor stoere vakantiegangers van alle leeftijden?
Bekijk het aanbod

Outdoor reis Schotland

Onder onze reizen naar Schotland valt ook de Outdoorreis. Een outdoorreis naar Schotland is een prachtige invulling voor een actieve vakantie met vrienden, de familie of het gezin. Hiking, een Highland Safari, vliegvissen, golf of een Falconing workshop - een workshop valkenieren - kunnen worden gecombineerd in één arrangement. Benieuwd?

Week of weekendje Schotland

De doorgaans iets kortere themareizen naar Schotland hebben de afgelopen jaren hun plek binnen ons arrangementenpakket verdiend. Voor de golfers bieden we verzorgde golfreizen naar Schotland. Bezoek de stad Glasgow, als decor voor de voetbalreizen Schotland.

Maar ons meest bekende thema is whisky; de whisky reizen naar Schotland. Al ruim 15 jaar hebben we ervaring met de whisky reizen die je door heel Schotland brengt. Van de Speyside door de Highlands naar Campbeltown en naar het befaamde Isle of Islay. Alles hierin is mogelijk en kan voor jou op maat worden georganiseerd.

Rondreizen Schotland

Binnen de reizen naar Schotland, zijn er korte reizen mogelijk als whisky reizen Schotland of een weekendje Schotland. De rondreizen zijn langer qua verblijf. Rondreizen Schotland zijn op diverse manieren in te vullen. Naast een camperreis, de fly drive Schotland of Schotland met de boot en eigen auto; Travel4Reasons biedt je alle opties.

Onder de genoemde thema's zul je - per thema - een aantal opties vinden, welke natuurlijk te boeken zijn. Maar daarnaast dienen ze ook zeker als inspiratiebron en hulp om ook zelf je eigen reis samen te stellen. Dus ontbreken er bestemmingen binnen de reis of zou je graag één of meerdere aangeboden arrangementen aan elkaar plakken, laat het ons weten via info@travel4reasons.nl.

Highland Experience
Outdoor reis Schotland
Highland Experience
5 dagen | vanaf € 629 pp.

Heerlijk de natuur in en waar kun je dat beter doen dan Schotland. U geniet van een prachtige 4x4 Highlands Safari, een dag vliegvissen en een bezoek aan de whiskydistilleerderijen van Blair Athol en Glenfiddich. Ideaal voor groepen van 2 t/m 8 deelnemers. Laat u overtuigen en vraag vrijblijvend een...

Bekijk
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan