Rondreizen Nederland
Rondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen Nederland

Rondreis van Moutwijn naar Whisky

5  dagen | vanaf € 359 pp.

Geniet van twee prachtige en typisch Nederlandse steden, namelijk Schiedam en Ootmarsum aan de hand van Moutwijn, Jenever en de whisky. Je bezoekt:

- Schiedam (Z-Holland)
- Ootmarsum (Twente)

Reis in het kort:
- 4 nachten verblijf incl. ontbijt
- 3 jenever / whiskytours incl. een proeverij
- whisky pairing 3-gangen diner op de laatste avond
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen binnen Nederland zijn verzameld op de pagina reizen Nederland. Binnen het thema whisky rondreizen Nederland geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Whisky rondreizen Nederland
Van Moutwijn naar Whisky

Geniet in een 5-daagse reis van Schiedam en Ootmarsum aan de hand van moutwijn, jenever en whisky. Bezoek het Nationaal Jenever museum en de distilleerderijen van Sculte en Kalkwijck in één reis. Overtuig jezelf en vraag een offerte aan.

De reis is inclusief:

  • Minimaal 4 overnachtingen inclusief ontbijt,
  • Bestemming 1:
   SCHIEDAM
   (2 nachten):
   Uitgebreide rondleiding door het Nationaal Jenever Museum:

   • Ontvangst met koffie of thee,
   • Entree Jenevermuseum op eigen gelegenheid,
   • Proeverij, inclusief luxe nootjesmix en tafelwater,
    keuze uit:

    Jeneverproeverij
    Gin proeverij
    (op verzoek ook Alcoholvrije proeverij)

  • Bestemming 2:
   OOTMARSUM
   (2 nachten):
   2 Whiskytours inclusief proeverij in de vorm van :

   • Dag 1:
    Een rondgang bij Distilleerderij Sculte door de stoker zelf met een afsluitende proeverij,

   • Dag 2:
    Een rondgang bij Distilleerderij Kalkwijck door de stoker zelf met een afsluitende proeverij incl. een cask strenght uit het vat,

  • Uitgebreid 3-gangen Whisky pairing diner op de laatste avond in hotel / restaurant 'De Rozenstruik' (Ootmarsum),
  • GGTO Garantiefonds
  • Uitgebreide reisbescheiden

OPTIONEEL:
Als 'Optie extra' bij de aanvraag kun je het whiskyboek 'Whisky van de lage landen' bij bestellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

De reis in beeld:

Whisky reizen Nederland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Whisky rondreizen Nederland - Van Moutwijn naar Whisky

Voor de arrangementen Van Moutwijn naar Whisky kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. Combi B&B & Hotel:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 359 pp. € 319 pp.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Aankomst Schiedam

  Op de eerste dag reis je op eigen gelegenheid naar Schiedam. Vanaf 16:00 uur ben je welkom bij de geboekte accommodatie.

 • Dag 2 - De geschiedenis van het stoken

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. De ochtend is vrij te besteden en je kunt de dag rustig beginnen. We proberen de start van de rondleiding te plannen vlak na de lunch. De georganiseerde middag eindigt met een proeverij in het museum.

 • Dag 3 - Op weg naar Ootmarsum

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. Daarnaa reis je op eigen gelegenheid naar Ootmarsum. Je kunt je bagage kwijt bij de geboekte accommodatie midden in het centrum van Ootmarsum. De eerste tour - bij Sculte - staat gepland in de middag.

 • Dag 4 - Distilleerderij Kalkwijck

  Je begint de dag met een heerlijk ontbijt. De ochtend is vrij te besteden en je kunt de dag rustig beginnen. Vanaf 14:00 - na de lunch (op eigen gelegenheid) - ben je welkom in de distilleerderij van Kalkwijck. U rijdt hier zelf naar toe. Optioneel bieden we je georganiseerd taxivervoer. Va. 14:00 uur neemt Christian of Lisanne - de stokers - jullie mee voor de rondgang door de distilleerderij. De georganiseerde middag eindigt met een proeverij van de reeds uitgebracht Eastmoor whisky plus een cask strength uit het vat. Je eindigt de dag en tevens de reis met een 3-gangen whisky pairing menu in restaurant de Rozenstruik.

 • Dag 5 - Terug naar huis

  e begint de dag met een heerlijk ontbijt. Het uitchecken gebeurt rond 11:00 uur en daarna ben je vrij te gaan.

Whisky rondreizen Nederland - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de Nederlandse whisky reizen. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van een whisky reis. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

SCHIEDAM (2 nachten):
Het georganiseerde verblijf wordt geboekt in hartje Schiedam - midden in het centrum. Je verblijft in Bed & Breakfast Museumkwartier op loopafstand van het museum, de molens, de winkelstraten en diverse restaurants.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

OOTMARSUM (2 nachten):
Je verblijf voor Ootmarsum wordt geboekt in het centrum van dit kunstenaarsdorp bij Bed & Breakfast en Hotel 'De Rozenstruik'. Het hotel is op loopafstand van de distilleerderij Sculte, de mooie en karakteristieke winkelstraten met tal van galleries en diverse restaurants.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

Rondreis van Moutwijn naar Whisky
Rondreis van Moutwijn naar Whisky

Kunnen we een fiets meenemen?

Wanneer jezelf de mogelijkheid hebt om fietsen mee te nemen, dan is dit uiteraard een goed idee. Alle locaties lenen zich uitermate goed om een stuk te gaan fietsen.
Optioneel kun je ook overal een fiets (gewone fiets of e-bike) huren.

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan