Short Break Londen
Short Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break LondenShort Break Londen

Harry Potter Londen

-  dagen | vanaf € -

Bezoek de Harry Potter Studio's net buiten Londen en neem deel aan een heuse Harry Potter wandeling dwars door de stad Londen. Je bezoekt diverse filmlocaties en krijgt enorm veel leuke weetjes over het ontstaan, de personages en de films van Harry Potter.

Deel:

Reizen Engeland

Binnen een weekendje Engeland of de andere reizen naar Engeland hebben we een aantal opties. Een van de opties zijn de musicalreizen Londen en hieronder geven we specifiek aan wat we organiseren binnen deze reis.

## Voor 2023 worden er geen Short-breaks aangeboden ##

Short Break Londen
Harry Potter reis Londen

De reis is inclusief:

 • vlucht rechtstreeks naar Londen (retour),
 • vlucht incl. handbagagekoffer a 10 kg pp.,
  (Standaard offreren we een vlucht rechtstreeks van Amsterdam Schiphol naar Londen met easyJet. Daarnaast zijn er mogelijkheden vanaf Eindhoven of Groningen Airport Eelde. Ook kan er gevlogen worden met KLM. Houd er rekening met dat er in andere gevallen andere prijzen gelden.) 
   
 • minimaal 3 overnachtingen + ontbijt,
 • toegang tot 'The making of Harry Potter',
 • deelname aan de Harry Potter wandeling, 
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

 

Ideale reisperiode

Deze reis kan in principe het gehele jaar gemaakt worden.

Uw reis in beeld

Bekijk op YouTube: Harry Potter reis Londen

Short Break Londen
Harry Potter reis Londen

Vanwege de prijsverschillen per seizoen, onderscheiden we de volgende periodes 2021:

A - LAAG - januari t/m maart
B - MIDDEN - april t/m oktober
C - HOOG - november & december
 

Prijzen o.b.v. 4 Dagen:

  2 personen
A € - * pp
B € - * pp
C € - * pp

 

Prijzen o.b.v. 5 Dagen:

  2 personen
A € - * pp
B € - * pp
C € - * pp

 

* Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen inclusief € 20,00 pp. vroegboekkorting en zijn reëel bij een boeking 5 maanden voor vertrek. Binnen 5 maanden voor vertrek kan de prijs afwijken vanwege duurdere vliegticketprijzen. De extra kosten worden dan als toeslag op de offerte weergegeven.

 

Short Break Londen - Vraag vrijblijvend een offerte aan

Omdat prijzen van met name vliegtickets per vlucht veranderen, dienen we úw prijs op úw gewenste reisdatum exact na te gaan. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan.

 • Dag 1 - Aankomst Londen

  U vliegt normaliter in de ochtend naar Londen. Vanaf het vliegveld organiseert u uw eigen vervoer van het vliegveld naar de stad. U kunt vanaf 16:00 uur inchecken in uw hotel, maar heeft wel alvast de mogelijkheid uw bagage achter te laten en de stad te verkennen.

 • Dag 2 - De tweede dag in Londen

  U begint de dag met een uitgebreid ontbijt tussen 8:00 & 10:00 uur (uiteraard afhankelijk van uw hotel). Normaliter plannen we de Studio's op de ene dag en de wandeling op de andere dag. Uitgaande van het sudio bezoek op deze dag, reist middels een trein naar Watford - de stad net buiten Londen waar de Studio's zijn gevestigd. U wordt door de 'Harry Potter Pendelbus' opgehaald. U bezoekt de Studio's. En - wanneer u zelf zo ver bent - neemt u de omgekeerde volgorde weer terug naar Londen.

 • Dag 3 - De derde dag in Londen

  U begint de dag met een uitgebreid ontbijt tussen 8:00 & 10:00 uur (uiteraard afhankelijk van uw hotel). Wanneer u de Studio's gister heeft bezocht, dan staat vandaag de wandeling op het programma. Aan de hand van een gids loopt u 2,5 uur door Londen langs diverse filmlocaties van Harry Potter. Na de wandeling bent u vrij om de stad weer in te gaan.

 • Dag 4 -

Overnachten in Londen

De afgelopen jaren hebben we een persoonlijke band opgebouwd met met een aantal hotels in de stad Londen. We zijn middels eigen ervaring en op advies van onze lokale partners, zeer selectief geweest in het uitzoeken van 'onze' hotels.

In onze offerte noemen we een voorbeeld van één van onze hotels met de toevoeging 'of gelijkwaardig'. Omdat we op het moment van de opmaak van de offerte niets vastleggen, kan de beschikbaarheid wijzigingen en is het alternatief gelijkwaardig.

Een aantal partners met wie we samenwerken zijn:

- Thistle City Barbican,
- London Lodge Hotel,
- Premier INN Aldgate & - Old Street.

Alle hotels t.o.v. elkaar zijn nagenoeg gelijk in:

 • Faciliteiten
  Altijd privé faciliteiten als douche en toilet, WiFi, uitgebreid Schots ontbijt altijd inclusief het arrangement,
 • Ligging
  Op loopafstand van restaurants / bars en supermarkt,
 • Klantervaringen (gemiddeld referentie cijfer),
 • Prijs
Harry Potter Londen
Harry Potter Londen
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan