The Rolling Stones Unzipped

Beleef de expositie The Rolling Stones Unzipped in Groningen
Bekijk het aanbod

The Rolling Stones Unzipped

Arrangementen expositie The Stones

De Wereldhit The Rolling Stones traden in 1999 op in het stadspark in Groningen. Nu - in 2020 - zijn ze terug in Nederland. De expositie The Rolling Stones - Unzipped trapt haar Europese tour af in de stad Groningen. Wilt u de expositie bezoeken en verblijft u daarnaast graag een aantal nachten in de sfeervolle stad Groningen, bekijk hier dan onze arrangementen. Stap buiten de gebaande paden en geniet van Groningen "Off the Beaten Track".
Boek uw arrangement van 14 november 2020 t/m 28 maart 2021.

GEEN AANBETALING
Omdat we voor de inkoop van onze arrangementen binnen Nederland geen kosten hoeven voor te schieten, hoeven we bij het vastleggen van de boeking geen aanbetaling aan je door te rekenen. We kunnen daarmee wachten tot 21 dagen voor vertrek waardoor zowel wij als jij geen financieel risico loopt.

Binnen de reizen naar Nederland bekeken onze klanten ook:
- Reizen door de provincie
- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Op de Wadden

Groningen & The 'Stones'
Reizen door de Provincie
Groningen & The 'Stones'
3 Dagen

Bezoek de expositie van The Rolling Stones - Unzipped in het Groninger Museum en combineer dit met een verblijf aan de stad Groningen. Je verblijft in een luxe appartement, het ontbijt en het diner wordt 'aan huis' verzorgd en de tickets voor het museum zijn inclusief. Benieuwd?

  Bekijk
  Groningen "Off the Beaten Track"
  Reizen door de Provincie
  Groningen "Off the Beaten Track"
  4 Dagen

  Binnen Groningen "Off the Beaten Track" verblijf je in een luxe appartement, behoort het ontbijt en het diner 'aan huis' tot het arrangement, samen met een individuele stadswandeling met Gids en de tickets voor The Rolling Stones - Unzipped zijn inclusief. Benieuwd?

   Bekijk
   Ervaring

   Ruim 15 jaar ervaring

   Betrouwbaar

   Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

   Kennis

   We maken elke reis eerst zelf

   Op maat!

   We passen elke reis naar uw wens aan