Rondreizen Nederland
Rondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen Nederland

WAD vanaf de stad PER TREIN

7  dagen | vanaf € 479 pp.

Laat je verrassen door de 2 parels in Noord-Nederland en bezoek vanuit hier het prachtige Waddengebied. Je bezoekt:

- Stad Groningen
- Harlingen (Friesland)

Reis in het kort:
- 6 nachten verblijf incl. ontbijt
- 2 dagtrips naar Schiermonnikoog en Terschelling / Vlieland
- lijst met exclusieve korting vouchers *
- uitgebreide reisbescheiden

De genoemde vanafprijs geldt bij 2 personen.
Scroll voor een goedkopere prijs bij 4 deelnemers naar
het tablad prijs.

Deel:

Reizen Nederland

Al onze arrangementen naar onze Noordelijke provincies zijn verzameld binnen het thema Vakantie Noord Nederland. Binnen de bestemming Op de Wadden geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Reizen naar Nederland
WAD vanaf de stad PER TREIN

Per trein bezoek je de hoofstad van de provincie Groningen; Groningen. Daarnaast bezoek de sfeervolle havenstad Harlingen (Friesland) en geniet vanuit hier van én beide steden én het mooie Waddengebied. Ondek twee pareltjes in het Noorden van Nederland. Ben je benieuwd?

De reis is inclusief:

  • Minimaal 6 overnachtingen inclusief ontbijt,
  • Bestemming 1:
   STAD GRONINGEN (3 nachten):

   - Een dagtrip naar Schiermonnikoog
   Op een klein halfuur rijden van je verblijfslocatie ligt de haven Lauwersoog, vanwaar je de boot pakt naar Schiermonnikoog. Binnen de prijs mag je je eigen fiets meenemen.


  • Bestemming 2:
   HARLINGEN (3 nachten):

   - Een dagtrip naar Terschelling / Vlieland
   Te voet vanaf je hotel vertrek je naar de haven en reis je per boot naar Terschelling of Vlieland (je kiest zelf). Je pikt direct je fiets op ín de haven en hebt de volledige dag vrij om zelf in te delen.

  • Optioneel fietsverhuur mogelijk
  • GGTO Garantiefonds
  • Lijst met exclusieve korting vouchers *
  • Uitgebreide reisbescheiden

* Korting vouchers

Voor de drie Noordelijke provincies verzorgen we een lijst van kortingsvouchers waarbij je zelf een selectie kunt maken van de bezienswaardigheden. Alle kortingen (ruim € 100,00 per persoon) zijn enkel en alleen beschikbaar voor onze arrangementen en dus onze klanten. Hieronder een kleine greep vooraf:

- Het Brouwdok (Bierbrouwerij - Harlingen),
- Het Woudagemaal (UNESCO - Lemmer),
- De Martinitoren (Groningen),
- De stadswandeling (Groningen),
- Bootovertocht Terschelling & Vlieland (Waddengebied),
(Inclusief fietsverhuur - gewoon of elektrisch)
- Land Rover Safari (Waddengebied),
- Rescue-boot met zeehonden tocht (Waddengebied),
- Rescue-boot experience (Waddengebied),
- Sloephuur langs de Elfstedenroute,
- Friese Culinaire Tour (Leeuwarden)

Ideale reisperiode

Deze reis kan het gehele jaar door gemaakt worden. Echter zijn de maanden april, mei, juni en september verreweg de meest gunstige maanden m.b.t. het weer en de drukte.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 

Je reis in Beeld

Het Wad film 2022 // Rondreizen Nederland

Bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

 

Reizen naar Nederland - WAD vanaf de stad PER TREIN

Voor het arrangement WAD vanaf de stad PER TREIN kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De prijzen zijn gedurende het gehele jaar gelijk.

Prijzen o.b.v. Hotel:

  Va. 2 personen Va. 4 personen
A € 479 pp. € 459 pp.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

 • Dag 1 - Aankomst

  Vandaag kom je per trein aan in Groningen. Vanaf 16:00 uur ben je welkom in de accommodatie, welke vanaf het staion goed te bereiken is. Voor je diner ben je vrij in je keuze.

 • Dag 2 t/m 4 - Groningen

  Voor iedere ochtend wordt het ontbijt verzorgd. Op één van de dagen wordt een dagbezoek aan het waddeneiland Schiermonnikoog gepland. Dit zal op voorhand in overleg met elkaar worden besproken. Je reist met een rechtstreekse lijndienst naar / van Lauwersoog. Houd rekening met een volle dag van 9:00 tot 18:00 uur. Voor je diner ben je vrij in je keuze.

 • Dag 4 - Aankomst

  Vandaag kom je aan in Friesland (Harlingen). Je reist per trein van Groningen CS naar Leeuwarden CS. Hier stap je over op de trein naar Harlingen. Vanaf het station in Harlingen kun je eenvoudig het hotel bereiken. Vanaf 16:00 uur ben je welkom in de accommodatie. Voor je diner ben je vrij in je keuze.

 • Dag 5 t/m 7 - Friesland

  Voor iedere ochtend wordt het ontbijt verzorgd. Op één van de dagen wordt een dagbezoek aan één van de waddeneilanden Vlieland / Terschelling gepland. Dit zal op voorhand in overleg met elkaar worden besproken. Je kunt te voet van het hotel de haven bereiken. Houd rekening met een volle dag van 9:00 tot 18:00 uur. Voor je diner ben je vrij in je keuze.

Reizen naar Nederland - Je verblijf

Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Vanwege het relatief korte karakter van je verblijf, staat de gastromie bovenaan en hebben we een accommodatie gekozen die past bij de sfeer van het thema. Voor iedere ochtend behoort het ontbijt tot het arrangement.

Voor zowel Stad Groningen als Harlingen hebben we typische lokale accommodaties uitgezocht welke u gastvrij zullen ontvangen. Naast de overnachting behoort het ontbijt altijd tot het arrangement.

De kamers zijn ruim opgezet en bieden allen ensuite faciliteiten als een ruime douche en toilet. Ook zijn de kamers ruim genoeg om je 's avonds terug te trekken met een boekje. Wifi is aanwezig.

Binnen de offerte noemen we specifiek in welke accommodatie (B&B of Hotel) je zult verblijven.

WAD vanaf de stad PER TREIN
WAD vanaf de stad PER TREIN
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan