Rondreizen Nederland
Rondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen NederlandRondreizen Nederland

Twente en de Veluwe

5  dagen | vanaf € 279 pp.

Je bezoekt Twente en de Veluwe aan de hand van het thema 'de Nederlandse schilders'. In Ootmarsum bezoek je het 'Ton Schulten'-museum en de werken van Vincent van Gogh kun je vinden in het 'Kröller-Müller'-museum.

Reis in het kort:
- 4 nachten verblijf incl. ontbijt
- 2x een 3-gangen diner
- bezoek aan 2 schildermusea
- uitgebreide reisbescheiden

Scroll naar beneden voor uitgebreide informatie en de actuele seizoensprijs in het tablad Prijs.

Deel:

Reizen naar Nederland

Al onze arrangementen binnen Nederland zijn verzameld op de pagina reizen Nederland. Binnen het thema Rondreizen Nederland - waarbij je op twee of meer overnachtingslocaties verblijft - geven we specifiek aan wat je binnen onderstaand arrangement kunt verwachten.

Reis Nederlandse schilders
Twente en de Veluwe

Ootmarsum

Naast de whisky is het stadje Ootmarsum vooral bekend van haar kunstenaars met als bekende inwoner, kunstenaar en galleriehouder Ton Schulten. Schulten maakt prachtig en kleurrijk werk.  

Otterlo // de Veluwe

Midden in het Nationale Park de Hoge Veluwe is het Kröller-Müller-museum gevestigd. Binnen het thema 'Reis Nederlandse schilders' zul je het museum bezoeken voor de werken van Vincent van Gogh. Uiteraard heb je de mogelijkheden om binnen de toegang te genieten van alle andere exposities.

De reis is inclusief:

 • OOTMARSUM:
  Minimaal 2 overnachtingen incl. ontbijt in het centrum van Ootmarsum,

  - Overnachting o.b.v. logies & ontbijt,
  - Één 3-gangen diner pp.,
  - Parkeerplaats

 • Entree Ton Schulten Museum

 • OTTERLO / DE VELUWE:
  Minimaal 2 overnachtingen incl. ontbijt in rondom het National Park de Hoge Veluwe,

  - Overnachting o.b.v. logies & ontbijt,
  - Één 3-gangen diner pp.,
  - Parkeerplaats

 • Entree 'Kröller-Müller'-museum
 • GGTO Garantiefonds,
 • Uitgebreide reisbescheiden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

Leuk alternatief voor reizen in Nederland?

Vanwege de Coronasituatie, hebben we een leuk en structureel pakket reizen samengesteld voor in eigen land en bieden we - naast het bovenstaande arrangement - een aantal leuke alternatieve thema's voor reizen naar Nederland:

- Vakantie Noord-Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Treinreizen Nederland
- Op de Wadden

Geef een reischeque cadeau.

Op zoek naar een origineel cadeau? Onze reizen worden veelvuldig cadeau gedaan als cadeau pensioen, 12,5 of 25-jarig jubileum cadeau of een verjaardagscadeau. Kies voor een fotoboek in het thema van úw keuze inclusief reischeque van Travel4Reasons  en u heeft dit brievenbus cadeau binnen 48 uur in huis.

Reis Nederlandse schilders
Twente en de Veluwe

Voor het arrangement 'Reis Nederlandse schilders - Twente en de Veluwe' kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. We hanteren een midweek en een weekendprijs.

A * - midweek (zondag tot vrijdag)
B * - weekend (vrijdag tot zondag)

Prijzen o.b.v. middenklasse hotel:

  va. 2 personen
A € 279 ** pp.
B € 299 pp.

* Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting
**
De genoemde vanaf prijs

Vraag vrijblijvend een offerte aan >>

  Reis Nederlandse schilders
  Uw verblijf

  Standaard verzorgen we kwalitatief hoogwaardige accommodatie binnen de rondreizen door Nederland. Voor iedere locatie binnen 'De reis Nederlandse Schilders' hebben we een vergelijkbaar hotel gekozen o.b.v. prijs. faciliteiten en ligging. We werken binnen dit arrangement samen met:

  - Hotel de Rozenstruik, Ootmarsum (Twente)
  - Hotel Trix,
  aan de rand van Arnhem (De Veluwe)

  Iedere overnachting wordt aangeboden o.b.v. logies en ontbijt. Voor één avond is er binnen de prijs rekening gehouden met een 3-gangen diner.
  Als laatste te benoemen is het bij ieder hotel mogelijk zelf een fiets mee te nemen wat het ontdekken van de omgeving op de fiets ook mogelijk maakt.

  De reisbescheiden - mee geleverd met het het arrangement - geven u alle informatie die nodig is om uw accommodatie te vinden en om in te checken. 

  Twente en de Veluwe
  Twente en de Veluwe

  Ideale reisperiode

  Vanwege de Corona-maatregelen is er rekening gehouden met een aangepast schema wat betreft de rondleiding in de beide musea. De rondleidingen zijn op afspraak en enkel met je eigen gezelschap en je zult daarbij de ruimte hebben om rustig beide musea te doorlopen, zonder drukte en met de 1,5 meter van elkaar.

  Ervaring

  Ruim 15 jaar ervaring

  Betrouwbaar

  Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

  Kennis

  We maken elke reis eerst zelf

  Op maat!

  We passen elke reis naar uw wens aan