Travel4Reasons en Covid-19

De afgelopen maanden zagen er voor iedereen anders uit dan dat we vooraf hadden gedacht. Alles is relatief, dat beseffen wij ons ook. In de ziekenhuizen wordt keihard gewerkt om de stroom aan coronapatiënten zo goed en zo kwaad als kan te behandelen.

Maar we willen een en ander toch onder de aandacht brengen. Omdat onze sector als eerste plat lag, naar alle waarschijnlijkheid als laatste weer opstart en de overheid hier geen specifieke steun voor biedt, verkeert de branche is zwaar weer.

Zonder de reisspecialisten verlies je de mogelijkheid om in de toekomst veilig, voordelig, verzorgd en met zo min mogelijk risico de bestemming van je dromen te bezoeken. Of ontstaat de situatie dat je het eerste jaar moet gaan, om het jaar daarop te weten waar je precies moet zijn en waar je de leuke plaatsjes kunt vinden. Dus blijf je reisspecialist trouw!

Geef een reischeque cadeau van Travel4Reasons. (Deze is 3 jaar geldig en wordt tevens gegarandeerd door het garantiefonds). Of boek één van onze reizen in Nederland - zonder financieel risico voor u of voor ons (geen aanbetaling nodig) - en vertrek zodra het weer kan! 

Let op jezelf en je omgeving en blijf gezond!

Team Travel4Reasons

Mogelijkheden bij Travel4Reasons

We hebben de afgelopen maanden nauw contact gehouden met de belangrijkste partners in het Verenigd Koninkrijk en IJsland. Ondanks dat blijft het onzeker wanneer er weer veilig gereisd mag worden tussen Nederland en onze bestemming.

Om je het komend jaar met enige zekerheid op vakantie te kunnen laten gaan, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een mooi en vergelijkbaar aanbod in eigen land. Vindt hier de mogelijkheden:

- Rondreizen Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Reizen door de Provincie
- Op de Wadden

Reis geboekt bij Travel4Reasons?

Vanaf 13 maart 2020 heeft het Coronavirus beperkende invloed om de reizen geboekt bij Travel4Reasons. We benaderen alle klanten actief die bij Travel4Reasons (Travel4Reasons Iceland en Travel4Reasons Whisky)  een reis hebben geboekt middels email. Binnen deze mail zullen we de stand van zaken beschrijven en aangeven hoe we jouw situatie denken aan te passen of op te lossen. Omdat de mogelijkheden echt afhankelijk zijn per geval (geboekte vliegtuigmaatschappij, bootmaatschappij of o.b.v. eigen vervoer, verblijf in accommodatie of camper) geldt voor iedere boekingen een persoonlijke situatie.

Uiteraard mag je bij vragen mailen of bellen, maar je kunt er van op aan dat we je binnen 4 weken voor vertrek actief benaderen met de stand van zaken.

Reizen in Nederland in beeld

Rondreizen Nederland

Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan