COVID19: Wat is er mogelijk?

De onzekerheid die Covid19 met zich mee brengt tijdens het reizen proberen we op deze pagina groot en deels weg te nemen. Uiteraard kunnen er veranderingen optreden, maar binnen de EU - en de Schengenlanden - zijn afspraken gemaakt die de afgelopen maanden - ondanks de vele wijzigingen in ons land - stabiel zijn gebleken.

Binnen de reispakketten van Travel4Reasons zijn de volgende landen weer mogelijk te bereizen, mits gevaccineerd:

Code Groen:

Travel4Reasons tijdens Covid-19

De afgelopen 2 jaar zagen er voor iedereen anders uit dan dat we vooraf hadden kunnen bedenken. Alles is relatief, dat beseffen wij ons ook. In de ziekenhuizen wordt keihard gewerkt om de stroom aan coronapatiënten zo goed en zo kwaad als kan te behandelen.

Maar we willen een en ander toch onder de aandacht brengen. Omdat onze sector als eerste plat lag, naar alle waarschijnlijkheid als laatste weer volledig opstart en de overheid hier geen specifieke steun voor biedt - enkel enige tegemoetkoming in de vaste lasten - verkeert de branche in zwaar weer.

Zonder de reisspecialisten verlies je de mogelijkheid om in de toekomst veilig, voordelig, verzorgd en met zo min mogelijk risico de bestemming van je dromen te bezoeken. Of ontstaat de situatie dat je het eerste jaar moet gaan, om het jaar daarop te weten waar je precies moet zijn en waar je de leuke plaatsjes kunt vinden. Dus blijf je reisspecialist trouw!

Reizen binnen Europa - de Schengenlanden - waar onze reizen Nederland, IJsland (rondreizen-ijsland.nl) en Noorwegen (Autovakantie Noorwegen) toebehoren. 
Voor Ierland en het Verenigd Koninkrijk gelden nog beperkende maatregelen.

Geef een reischeque cadeau van Travel4Reasons. (Deze is 3 jaar geldig en wordt tevens gegarandeerd door het garantiefonds). Of boek een reis binnen eigen land, IJsland of Noorwegen. 

Let op uzelf en uw omgeving en blijf gezond!

Team Travel4Reasons

Mogelijkheden bij Travel4Reasons

We hebben de afgelopen maanden nauw contact gehouden met de belangrijkste partners in het Verenigd Koninkrijk. Ondanks dat blijft het onzeker wanneer er weer veilig gereisd mag worden tussen Nederland en Engeland, Schotland en Wales.

Om je het komend jaar met enige zekerheid op vakantie te kunnen laten gaan, hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een mooi en vergelijkbaar aanbod in eigen land. Vindt hier de mogelijkheden:

- Rondreizen Nederland
- Whisky reizen Nederland
- Reizen door de Provincie
- Op de Wadden

Reizen in Nederland in beeld

Rondreizen Nederland

...of een autovakantie in Noorwegen:

- Noorwegen vanaf Groningen
- Autovakantie Noorwegen

De reis in beeld:

Autovakantie Noorwegen
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan