Autovakantie Noorwegen vanaf de Eemshaven

14 december 2021


(Foto; Het natuurrijke Odda).

Het volledige persbericht van GRONINGEN, 14 december 2021


"Groningse reisorganisator eerste met pakketreizen vanuit Eemshaven naar Noorwegen

De Groningse themareisorganisator Travel4Reasons biedt als eerste reisbureau een compleet verzorgde autovakantie Noorwegen vanuit Groningen; met de Ferry vanuit de Eemshaven naar Noorwegen. Als eerste reisbureau is het aangesloten bij Holland Norway Lines, waarmee je vanaf april 2022 naar Kristiansand in Noorwegen vaart. Naast de bootovertocht organiseert het reisbureau de overtocht met eigen auto, overnachtingen en mogelijke activiteiten.

Oslo, Bergen, Stavanger. Het wordt vanaf volgend jaar een stuk makkelijker en sneller om deze steden vanuit Nederland te gaan bezoeken. Vooral de Noorse natuur kan een betoverend effect op je hebben.

Je rijdt binnen Nederland naar de Eemshaven, en met je eigen auto onderin het ruim reis je per boot comfortabel af naar Noorwegen. Marc Tolsma, eigenaar van Travel4Reasons, maakte afgelopen september zelf de autoreis naar Noorwegen, via Hirtshals, Denemarken. Alle arrangementen die hij aanbiedt wil hij eerst zelf hebben gemaakt. Om persoonlijk te ervaren waar de parels liggen, hoe de dennenbomen ruiken, en om welke hoek je zeker eens moet kijken.

ADV: Schotland met de boot:
(een voordelig en beschikbaar alternatief)

De vaarten voor de zomervakantie beginnen al vol te lopen en zijn daarom duur qua prijs.
Een voordelig alternatief is een reis Schotland met de boot:

* A Little Scotland by Boat (9 Daags),
* A City & Highland Tour by boat
(11 Daags),
* The FULL Scottish Tour by Boat (16 Daags),


Door corona zag hij de aanvragen van zijn bestaande arrangementen (naar het Verenigd Koninkrijk - Groot-Brittannië, Ierland en IJsland) slinken. Een uitbreiding op het aanbod was dus gewenst. Maar het moest wel een passende uitbreiding zijn. Natuurgeweld, ruimte, unieke locaties. De link naar Scandinavië was snel gelegd. “Noorwegen is een prachtig, groots en natuurrijk land. We vielen dan ook met onze neus in de boter toen in november Holland Norway Lines liet weten deze reis mogelijk te maken vanaf de Eemshaven. Een geweldige aanvulling op ons bestaande pakket”, aldus Tolsma. “En het is een veilig en comfortabel gevoel om met je eigen auto door een nog onbekend land te rijden.” De eigenaar van het Groningse reisbureau legde contact met Holland Norway Lines en samen hebben zij deze eerste Nederlandse samenwerking opgezet. Dus ook voor de mensen die alleen hun vaart al hebben geboekt, kan het landarrangement via ons worden vastgelegd.

Er zijn tal van activiteiten waarmee het authentieke Noorwegen te ontdekken is, vertelt Tolsma. “Ontdek de cider-boerderijen, ga wandelen, maak uitdagende hikes, en poedel met je voeten in het koude smeltwater. Of kom tot rust tijdens het vissen, of in je kajak. Bezoek de ruisende watervallen, en ervaar de oorverdovende stilte in de talloze dennenbossen, waar alleen je eigen ademhaling je afleiding kan zijn.” Travel4Reasons heeft de unieke locaties alvast voor je geselecteerd!"

Bent u geïnteresseerd in een reis naar Noorwegen vanuit Groningen of reist u liever vanaf Hirtshals, Denemarken? Vind hier uw autovakantie Noordwegen.

Autovakantie Noorwegen
Aftermovie of bedrijfsfilms van DMPV. Ook een bedrijfsfilm of een aftermovie laten maken?

Laatste blogs

Whisky Islay ā€“ Bowmore & Aston Martin
Whisky Islay ā€“ Bowmore & Aston...

(Foto; Bowmore op Isle of Islay en de Limited Serie 2021 - Bowmore en Aston Martin) Whisky Islay ā€“ B...

Lees verder
In de Herfst naar Schotland; Pitlochry
In de Herfst naar Schotland; P...

(Foto; Queens View, Pitlochry Schotland). Wat mij betreft is Schotland op zā€™n mooist in de herfst. D...

Lees verder
Ferry Eemshaven Noorwegen
Ferry Eemshaven Noorwegen

(FOTO; de Ferry die vanuit de Eemshaven naar Noorwegen vaart). FERRY EEMSHAVEN NOORWEGEN Pakketreize...

Lees verder
Ervaring

Ruim 15 jaar ervaring

Betrouwbaar

Lid van de VVKR en het GGTO Garantiefonds

Kennis

We maken elke reis eerst zelf

Op maat!

We passen elke reis naar uw wens aan